PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
16.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Saschienne live (Sascha Funke & Julienne Dessagne, Berlin), Roman Rai (roxy prague), Fatty M (roxy prague), mattyB & Zjook
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100/150 czk
Line-up:
22:00 - 01:30 Roman Rai
01:30 - 02:30 Saschienne Live (GER)
02:30 - 05:30 Fatty M

chillout: mattyB & Zjook
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na sobotní Flow bude v Roxy čarovat VJ Texa

Sobotní Flow v Roxy to nebudou jen Saschienne Live a rezidenti Roman Rai a Fatty M, vůbec poprvé zde svá vizuální kouzla předvede VJka kapely Midi Lidi, zakladatelka grafického studia The Rodina a absolventka brněnské Fakulty výtvarných umění Tereza Rullerová aka VJ Texa.

 

„Můj svět ej plný fantazie, vesmírných hrdinů, sci-fi robotů, nejkýčovitějších krás a nahých ženských. Tím, že spolupracuji s různými lidmi, tak pokaždé poznám část jejich vesmíru – na základě těchto zkušeností zpracovávám diametrálně odlišné materiály z různých sociálně-estetických rovin. Od reklamy na prací prášek, kterou jsem mixovala na jedné módní show, přes mé minimalistické abstrakce až po zasmyčkovanou zuřící nestvůru, kterou jsem vystřihla z japonského sci-fi filmu z 30. let,“ říká ke stylu své tvorby a inspiraci TEXA, která zároveň přiznává, že si ze všeho nejraději příjemně poletuje nad šedou realitou každodennosti.

„Všednodennost stejně vždycky přetransformuji ve svůj barevný svět, protože dokud ve mně žije umění, tak si užívám světa bez ohledu na to, zdali reflektuji situace negativní či pozitivní,“ dodává TEXA.

Udělat si obrázek, jak to asi tak vypadá, můžete prostřednictvím jejího webu - vjtexa.tumblr.com, v reálném čase to pak můžete omrknout už v sobotu 16. na druhém letošním dílu Flow, kde se TEXA postará mimo jiné i o vizuální podkres k tuzemské premiéře nového projektu německého producenta a DJe Saschi Funkeho a jeho ženy Julienne Saschienne Live!

 
Sascha Funke s projektem Saschienne Live již v sobotu Sascha Funke představí v Roxy nový projekt Saschienne Live!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016