PARTYINFO

 

SHAKE IT!

Datum konání:
09.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler, CJ Fox, Kmin, Raa.o
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Šesté pokračování klubovky Shake It! v Roxy ozdobí Chris Sadler

Už po šesté se do Roxy vrací moravský DJ CJ Fox se svou klubovou nocí Shake It!, která proběhne tentokrát v sobotu 9. 2. a jejíž největší hvězdou bude bezesporu rezident noci Climax Chris Sadler, jenž na tuzemské scéně patří k absolutní špičce!

 

Kromě Chrise a jeho energického pumpin" house setu se můžeme těšit také na věrnoho souputníka CJe Foxe Dje a producenta s přezdívkou Kmin, který se letos na Shake It! v ROXY představí poprvé.

Zapomínat ale samozřejmě nemůžeme na dnes už v Praze usazeného Ostravského matadora DJe Raa.O, který na Shake It! vystoupil už v lednu a podobně jako před měsícem i tentoklrát slibuje využít své precizní technické schopnosti a zahrát nadupaný funky house set.  

Jak už se na Shake It! stalo dobrým zvykem, chybět nebude ani rezidentní VJ noci Climax Martina, který bude mít pod palcem vizualizace a ideálně tak dokreslí atmosféru celé party. Je tedy nasnadě, že v sobotu 12.01.2013 v ROXY se můžete těšit na hodně cool a zábavný house mejdan, na kterém protančíte celou sobotní noc ani nemkrnete!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016