PARTYINFO

 

ROXY SHINE

Datum konání:
02.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Fatty M (roxy /flow), JB (minimal people), Tokátko (touster/minimal people), Random
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
 
 
Sobotní klubovka Roxy Shine

2. 2., tedy první únorovou sobotu se do Roxy letos již po druhé vrátí klubová noc Roxy Shine. Kromě rezidenta Flow Fattyho M, který na Roxy Shine vystoupil už v lednu, se tentokrát můžeme těšit také na DJs Tokátko, JB a Random, jejichž sety svými vizualizacemi podpoří VJ Shivaki. To vše navíc do 23:00 se vstupem zdarma!

 

Jak výše uvedený výčet vystupujících DJs napovídá, těšit se můžete na mejdan tepající především v rytmu tech house, deep house a progressive. Ač se všichni čtyři DJs etablovali na domácí taneční scéně až v novém tisíciletí, nic to nemění na tom, že patří mezi přední představitele kvalitního tuzemského tech house a souvisejících žánrů.

Fatty M to měsíc co měsíc dokazuje například na klubovce Flow, kde už si zahrál po boku takových jmen jako Miss Kittin,Oliver KoletzkiPaul KalkbrennerSébastian LégerMonika Kruse nebo Timo Maas. O kvalitách DJe Tokátka, kterému je dle jeho vlastních slov nejbližší "německý sound deep house & tech house", pak víc než výmluvně vypovídá jeho rezidentura v pražském klubu Touster stejně jako pravidelné hraní v ROXY či jeho účast na festivalech jako O2 Open Air Festival, Czech House ParadiseMácháč nebo na halové party Apokalypsa.

Deep a tech house, ale i třeba techno s atmosférickými plochami hrají prim i v setech DJe Randoma aka Radka Strnada, který se DJingu věnuje od roku 2006. Tehdy patřilo jeho srdce především nu-jazzu a k výše zmíněným žánrům se posunul během svých rezidentních nocí Oscillator v klubu Central StationRear Window Bayo Baru. V současné době pak čerpá inspiraci z releasů labelů jako MooseekaaCrosstown RebelsDirtybird či Bedrock a kromě DJingu se věnuje také produkci, při níž zúročuje mimo jiné léta hry na klavír.

Stejně jako Random začal v roce 2006 s DJingem také poslední z DJs v line upu druhého letošního vydání ROXY ShineDJ JB, jehož začátky byly do značné míry ovlivněny tehdejší českou techno scénou. Od té doby se z undergroundu vypracoval k pravidelnému hraní v klubech jako TousterYes Club!MeccaChapeau Rouge, či k rezidentuře na partyMinimal People. U tuzemských clubberů JB boduje mimo jiné precizní technikou mixu, otevřenou komunikací s publikem a výběrem aktuálních tracků jdoucích od melodického groovy deep house přes tech house až po techno.

Pokud tedy ještě nemáte plány na sobotní večer a rádi byste si dali výživnou porci tech house, deep house či progressive,ROXY je 2. 2. jasnou volbou. Zvlášť, když můžete využít možnosti užít si celou party se vstupem zdarma, který platí od 22:00 do 23:00. Závěrem pak ještě dodejme, že ROXY Shine se do Dlouhé 33 vrátí v únoru ještě jednou a to v pátek 22. 2., kdy v klubu vystoupí DJs Dan Cooley, MacioTinTin.

JB: www.facebook.com/djjb.cz

Random: www.djrandom.cz

Tokátko: www.facebook.com/djtokatko

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016