PARTYINFO

 

RED BULL MUSIC ACADEMY NIGHT SPECIAL

Datum konání:
02.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Benji B (UK), Subject Lost & Abu, Stratasoul (SK), Junior (SK), INK Midget (SK), M&gors & Quadrant Sound
Popis:
start 21:00, vstup 80/120 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Subject Lost & Abu

23:00 - 01:00 Stratasoul

01:00 - 03:00 Benji B

03:00 - 05:00 Dzunyja

05:00 - 07:00 INK Midget
 
 
V Crossu se konala Red Bull Music Academy Night

První březnový víkend hostil pražský klub Cross věhlasnou Red Bull Music Academy Night, na kterou přijel z Velké Británie zahrát DJ a moderátor rádia BBC Radio 1 Benji B. Večer odstartoval diskuzí o vysněném hudebním workshopu, který se letos na jaře bude konat v New York City. O zážitcích na Red Bull Music Academy v Kapském městě vyprávěl bývalý účastník, producent a DJ Stratasoul, který je původem ze slovenských Košic, řeč ale byla také o jeho desce Luvely Isles, která vyšla koncem loňského roku.

 

Po debatě už následovala party s Benjim B, který měl ten večer hlavní slovo. Jeho skvělý set byl dokonalou ochutnávkou hudby reprezentující Red Bull Music Academy. Výborný výkon ovšem podali i zástupci česko-slovenské elektronické scény Subject Lost & Abu, Stratasoul, Ink Midget nebo Džunyja.

Red Bull Music Academy letos slaví jubilejní 15. ročník. Vybraní muzikanti, DJs, zpěváci, MCs, orchestrální skladatelé nebo digitální beatmakeři se od 28. dubna do 31. května sejdou na vysněném workshopu v New York City, jenž nabízí celou škálu skvělých příležitostí. V energií nabitém hlavním městě zábavy spolu budou tvořit, jamovat, poslouchat přednášky a po večerech hrát ve vyhlášených newyorských klubech s lidmi jako: Flying Lotus, DJ Rashad, Erykah Badu, Masters at work, Fourtet, Metro area, Afrika Bambataa atd...!

Podívejte se na videopozvánku na Red Bull Music Academy v New York City - www.redbull.cz/musicacademy

Další zastávka Red Bull Music Academy Night with special guest - Branko (Buraka Som Sistema, POR) se chystá na 12. dubna 2013, v klubu Fléda, v Brně.

 
Red Bull Music Academy Night Special tuto sobotu Dotazník pro Benji B. před hraním v Crossu Red Bull Music Academy Night Special již začátkem března

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016