PARTYINFO

 

DIRTY DANCING VALENTINE EDITION

Datum konání:
15.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Alan X (UK), Tommy Rogers, Peet, Alex Douche
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Dirty Dancing Valentine edition s bristkým Alanem X v Duplexu

Londýnský producent a dj Alan X speciálním hostem páteční party Dirty Dancing v pražském klubu Duplex, kde se mimo jiné představí i domácí stálice Tommy Rogers a dj Peet!

 

Již tento pátek máte možnost zavítat do pražského Duplexu na další díl oblíbené domácí klubovky Dirty Dancing, která se tentokrát ponese v duchu svátku všech zamilovaných.

Tato party se stala v minulosti jednou z nejúspěšnějších u nás a získala i prestižní ocenění v  rámci hudebních cen O2 v kategorii nejlepší klubová party roku! Ten, kdo tedy zavítá v pátek do Duplexu, rozhodně nebude litovat! Rezidenti tohoto eventu – Tommy Rogers a Peet si na únorový díl pozvali exkluzivního hosta, kterým je britský producent Alan X.

Těšit se můžete na fresh sound, který vám tato trojice bude servírovat až do ranních hodin, kdy odstartuje v nedalekém Studiu 54 oficiální afterparty, na níž vystoupí opět Alan X, Tommy Rogers, Peet a další rezidenti Studia 54 Marty Fish, Subgate, Mark Evil, Finidi, Michael J, Tibiza, Kifli a Peet Sanders.

Vstupné na Dirty Dancing Valentine’s edition činí příjemných 150,-Kč v předprodeji, na místě pak 250,-Kč a pokud chcete jít na tuto party zcela zdarma, pak si zaregistrujte Duplex member card na http://m.duplex.cz/cs/registration.

Kromě volného vstupu můžete dostat až 15% slevu na barech a to se vyplatí!

Kompletní informace naleznete na www.duplex.cz

 
Dirty Dancing @ Duplex

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016