PARTYINFO

 

DEEP INSIDE

Datum konání:
30.01.2013 - středa
Místo konání:
Praha - Le Mirage - Újezd
DJs:
MCB (aka Polapa, the Progressive Brothers), Tuta (Clublife.cz)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Deep Inside v klubu Le Mirage na Újezdě

Ve středu 30. ledna se koná další pokračování klubovky Deep Inside. Opět vás zveme do příjemného a pohodového hudebního klubu Le Mirage, jenž se nachází na adrese Újezd 5, Praha 5 - Smíchov.

 

Večerem vás hudebně bude provázet dvojka, bratři DJ MCB, který pro vás celou akci připravuje a DJ Tuta, hrající nejčastěji na Zlínsku a známý též z úspěšného projektu Milhaus & Tuta. Taneční hudbě se věnuje již více než 10 let, od roku 2003 je členem Clublife Promotion. V roce 2006 byl residentem, spolu se svým kolegou Milhausem, v čínském klubu YES ve městě Guangzhou, kde si zahrál po boku takových jmen jako John Digweed nebo Ronski Speed. Klub je vybaven nejlepší světelnou a zvukovou technikou a právem se řadí mezi  top kluby v Číně. Tam se také seznámil s nejmodernější zvukovou aparaturou a přestupuje z gramofonu na CD. Zaměřuje se na styl progressive, kde upřednostňuje melodie, vokály a svižné beaty. Využívá všech technických vymožeností zvukové aparatury a tím jsou vždy jeho sety plné náboje a energie. Společně s Milhausem moderovali taneční pořad Clublife na radiu Kisspublikum a také se prezentovali na internetovém rádiu Clublife s pravidelným podcastem Dance Motion, zaměřeným na novinky ze světa progressive a trance. Připravte se na sound, který vás jistě nenechá jen tak v klidu sedět a popíjet drinky.

Už při plánování klubu bylo hlavním hlediskem pohodlí zákazníků, a proto byla vybrána poloha v centru města, na spojnicích dopravních tepen. Po propařené noci se i společensky unaveni dostanete rychle a snadno domů. Dobře zásobené bary skýtají širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů a především koktejlů za příjemné ceny. Sortiment je bohatý na různé druhy rumů, o kterých se dočtete podrobnější informace na speciálních rumových lístcích u barmanů.

Takže hola hola neseďte doma u TV a přijďte zapařit, těšíme se na vás :-)

MCB & LeMirage.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016