PARTYINFO

 

PIG FEST

flyer
Datum konání:
16.03.2013 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Aphrodite (UK), B-Complex (SK), Akira, Formitox, Wabproject
Info:
http://www.pigsproduction.net
Popis:
start 20:00, vstup 250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Formitox
22:30 - 00:00 Akira
00:00 - 02:00 B-Complex
02:00 - 04:00 Aphrodite
04:00 - 06:00 Wabproject
 
 
Poslední informace k Pig Festu on tour a výherce soutěže Pig Fest: Angličtina, nebo čeština? Záleží na modelu! Pig Fest on tour naděluje ceny
Pig Fest tentokrát zachrochtá v Pardubicích

Pig Fest se stal v plzeňském regionu uznávanou halovkou, v novém roce však prvně zachrochtá ve zcela nové lokalitě, a to ve východních Čechách. Těšte se už brzy na Pig Fest v Pardubicích!

 

Plzeňský Pig Fest nedávno oslavil pěkné kulaté 20. pokračování, pokračování 21. se však uskuteční na zcela novém místě – v Pardubicích. Na sklonku zimy se můžete těšit nejen na jaro, ale také na Pig Fest on tour. Dne 16. března se Výstavní a společenské centrum Ideon v Pardubicích bude otřásat drumandbassovými rytmy a vše bude trvat pochopitelně až do rána.

Pig Fest on Tour vám přinese celou řadu známých a kvalitních drumandbassových DJs a projektů. Zahraje vám například v naší kotlině tolik oblíbený britský matador Aphrodite, slovenský mág se schopností vytvářet perfektní taneční pecky B-Complex, z našich borců pak přivezeme zkušeného DJ a výherce DNB Awards 2011 DJ Akiru, nebo místního Formitoxe, který má bohaté zkušenosti jak s hraním, tak s produkcí vlastních akcí. Další uskupení, které představíme je Wabproject z Hradce Králové, který se skládá ze dvou DJs a jednoho MC jistě se můžete těšit na výbornou show, která vás nenechá ani na chvíli vydechnout.

Oproti plzeňské akci je ta východočeská jednodenní, kdy bude celý tento den věnovat drumandbassu. Věříme, že i v tomto regionu se Pig Fest usadí a že naše fanoušky potěší. Těšíme se již v březnu na shledanou v Ideonu!

Love, peace,pig…

 

Předprodej v síti TICKETPORTAL za 250 Kč

Online předprodej na www.ticketportal.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016