PARTYINFO

 

PIG FEST

flyer
Datum konání:
16.03.2013 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Aphrodite (UK), B-Complex (SK), Akira, Formitox, Wabproject
Info:
http://www.pigsproduction.net
Popis:
start 20:00, vstup 250 czk
Line-up:
21:00 - 22:30 Formitox
22:30 - 00:00 Akira
00:00 - 02:00 B-Complex
02:00 - 04:00 Aphrodite
04:00 - 06:00 Wabproject
 
 
Poslední informace k Pig Festu on tour a výherce soutěže
Pig Fest: Angličtina, nebo čeština? Záleží na modelu!

Rozhovor s Akirou, Webproject a Formitoxem, které uslyšíte na Pig Festu on tour. Východočeský Pig Fest on tour, tedy halovka zaměřená na dnb, se již blíží. My vám přinášíme rozhovor s trojicí jejich protagonistů, tentokrát z našich luhů a hájů. A těšte se na Pig Fest, už 16.03. v pardubickém Ideonu!

 

AKIRA

Jak to vypadá s tvým společným projektem s Anakinem, tedy Deadly Vipers? Plánujete další společné akce?

Jasně, jasně Deadly Viperz furt jedou v plný síle, Anakin je pán! Čekujte nás facebook, jsou tam odkazy na sety a terminy. Už se nám plní léto open airy, pomalu ale jistě.

Na Pig Festu hraješ už hodně dlouho, jak se za tu dobu změnil tvůj styl, nebo jsi stále věrný jedné poloze?

Yap. Pigfesty holím od roku 2008 jako rezident a sem za to vděčnej. První liga! Styl sem nezměnil. Mám rád hudbu, míchaní a rozjetej crowd. Nejsem hudební fundamentalista (omezenec) a vozím sebou pokaždý mraky hudby. Nepřipravuju a řeším vždy až na miste dle lidi, místě a času, kdy hraju. Tenhle punkovej přístup mě právě asi u toho drží už těch 15 let ;). Vidíme se v Pardubkách, bassheadz!

 

WABPROJECT

Váš projekt tvoří hned dva DJs a jeden MC, jak mezi vámi funguje komunikace při vystoupení? Domlouváte se dopředu? Přece jenom u tří lidí to nemusí být tak snadné…

Na ničem se nedomlouváme. Vše je naprostá improvizace a jediný, co děláme je, že si ukazujeme na playery, který track můžeme vytáhnout z CD playerů. Za ty roky už víme, co můžeme jeden od druhého očekávat :)

Váš MC se nebojí češtiny. Je snadné přebíhat během vystoupení z angličtiny do češtiny?

Bombicz: Záleží na modelu (smích). Ne ale je fakt, že během vystoupení si to zřejmě nijak neuvědomuje, přeci jen jsme v Čechách a je dobré taky něco dát naší rodnou řečí...zas na druhou stranu angličtina lépe zní,takže úplně nejlepší je kompromis, tak jak to "Bí" dělá.

 

FORMITOX

Jsi členem pardubické FDC crew a také pořadatelem velké DNB akce. Myslíš, že ve vašem regionu je snadné takové akce pořádat a že je zde dostatek natěšených fanoušků této muziky?

On je velký rozdíl mezi tím „uspořádat“ a „pořádat“. Jednu akci dnes dokáže udělat prakticky kdokoliv, ale pokud je chce pořádat pravidelně, potřebuje, aby se akce stala úspěšnou a to už tak snadné není. Za sebe můžu říct, že naše bandička se neustále snaží přizpůsobovat dění na dnb scéně. Nároky fanoušků jsou vyšší a vyšší a pokud chce být promotér úspěšný, pak je musí vyslyšet. Každopádně dnb fans je tu poměrně dost a moc mě to těší.

Jaká je tvoje oblíbená poloha dnb, na kterou se u tebe mohou návštěvníci Pig Festu těšit?

O:Temnota a energie! V mých setech můžete slyšet především neuro, techstep a techdrum. Záleží pak na tom, v jakou dobu hraji a kam až mi publikum dovolí zajít. :o)

 
Pig Fest on tour naděluje ceny Pig Fest tentokrát zachrochtá v Pardubicích

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016