PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
16.02.2013 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Trinity
DJs:
LayDee Jane, Revis, Pete Walk, Michael Calda, Cube
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100 czk
 
 
Klubovka Impress zamíří v únoru do klubu Triniti

Impress, dnes u nás již široce uznávaný taneční event, řadící se bez pochyby mezi jednu z nejkvalitnějších klubových událostí v České republice.

 

Právě před více než pěti lety zakladatel a rezident - Revis, obohatil některé naše kluby o tuto úspěšnou party, která od té doby ušla značný kus cesty napříč českou taneční scénou.

Pekelnej Bar (Praha), Prdel dnes Atelier (Praha), Mecca (Praha), 7.nebe (Brno), Perpetuum (Brno), Bílý Kámen (Doksy), Touster (Praha), Trinity (Brandýs n/L) 

Impress již pamatuje na jména světové třídy jako například:
Gavyn Mytchel (Ministry Of Sound – UK),
Koen Groeneveld (NL), Marcus Schossow (SWE), San (NL), 
Nifra (SK) a kompletní domácí špičku mezi které patří Michael Burian, Loutka,
Michal Poliak, Chris Sadler, Orbith a mnoho dalších.

Na únorovém díle Impress se poprvé představí LayDee Jane! Jako DJka se postupem času vypracovala až na světovou úroveň. Její energické sety měly obrovský úspěch po celé Evropě, Asii i Africe. Na významných festivalech, mimo jiné Creamfields ČR, Street Parade ve Švýcarsku, nebo FFWD Dance Parade v Holandsku, dokázala vždy vytvořit úžasnou atmosféru. Kromě toho několik sezón vystupovala na Mallorce, např. v klubech BCM a Riu Palace a jeden rok byla rezidentkou legendárního klubu Monte Cristo ve Francii.

V dnešní době má LayDee Jane několika rezidentur. Již šestým rokem má svou populární noc ve významném švýcarském klubu MAD, dále v několika českých klubech a jejich rezidentních nocí si v současnosti užívají clubbeři v Polsku a Turecku. Její sety zde mají vždy jedinečnou atmosféru a publikum je přijímá s velkým nadšením. LayDee Jane v nich kombinuje styly, které jí oslovují a které má opravdu ráda, především pak tech - trance s prvky electra a tech house. Na line - upech se objevuje společně s takovými jmény, jako jsou Paul Oakenfold, Sasha, Fred Baker, Judge Jules, Marco V, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Eddie Halliwell, Pete Tong, Svenson, Johan Gielen, Randy Katana, Armin van Buuren a mnoho dalších. Několikrát si zahrála i s DJem Tiësto, například při jeho historicky prvním vystoupení v České republice.

Vedle DJingu si LayDee Jane našla čas i na vlastní produkci. Na kontě má šest singlů, včetně nejnovějšího „Breaking The Spell“ (oficiálně vyšel na kompilaci Club Hits 2008) a dále zatím nejúspěšnějšího singlu ”Titan-ic”. Skladbu s osobitým nádechem, kovovým zvukem a industriálním pojetím, si oblíbilo mnoho světových DJs a velmi kladné ohodnocení se jí dostalo i v českém hudebním magazínu XMAG. Kromě toho měla LayDee Jane možnost namixovat CD kompilace jako například ”Sonic 5”(tato kompilace vyšla k příležitosti stejnojmenné indoor párty ve Švýcarsku), kompilaci "Trance Escape" (Radio Couleur 3), nebo kompilaci ”Eurogroove” představující Lucčin osobitý groovy sound. V současné době pracuje LayDee Jane na nové produkci ve spolupráci s world2media a rms Podle žebříčku ”The DJ List“ patří LayDee Jane v roce 2006 mezi 30 nejoblíbenějších trancových DJs na světě.

Dále vystoupí rezident eventu Impress - Revis, matador pražské taneční scény - Pete Walk, talentovaní - Michael Calda a Cube, kteří Impress v klubu Trinity pravidelně startují.

Těšit se můžete také na brilantní zvuk, sexy dance perfomance v krásných kostýmech a mnoho dalšího!

Více info na www.facebook.com/impressdanceevent nebo v události na Facebooku.

Vstup/Entry: 100 Kč

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016