PARTYINFO

 

ONE MAN BAND FEST

Datum konání:
15.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Malostranská beseda
Live:
Tomáš Reindl a.k.a. Omnion, Petr Wajsar, Don Juan Disco
Popis:
start 20:30
 
 
První ročník One Man Band Festu fandí elektronické muzice!

Cílem One Man Band festu je představit umělce kteří sice vystupují sólově, ale vymykají se obvyklému schématu zpěváka, který pouze interpretuje své písničky a doprovází se na kytaru, klavír či jiný instrument...

 

co: One Man Band Fest

kde: Malostranská beseda, Malostranské náměstí 21, Praha 1

kdy: pátek 15. února 2013 od 20:30.

V pátek 15. února tedy uslyšíte muzikanty generující svoji hudbu přímo na pódiu pouze pomocí elektronických zařízení - např. samplerů či looperů napojených na počítač v kombinaci s akustickými hudebními nástroji a vlastním hlasem. Každý z nich bude mít pro své vystoupení k dispozici 45 minut.

Akci zahájí Tomáš Reindl a.k.a. Omnion, spojující pomocí smyčkování různé hudební vlivy, hudební nástroje (tabla, didjeridoo, valašský pra-klarinet) a lidský hlas. Výsledkem jsou vícehlasé sbory, rytmické struktury či ambientní plochy.

Techniku vrstvení hlasů do smyček využívá i druhý interpret v pořadí Petr Wajsar, který však staví svou produkci na beatboxu a simulaci hudebních nástrojů lidským hlasem v kombinaci s bicími smyčkami a jinými samply.

Na závěr vystoupí Don Juan Disco, trubadůr současné doby, který se ve svých písních doprovází místo na loutnu na počítač. Přednahrané základové tracky na místě moduluje pomocí různých efektových procesorů, takže žádné jeho vystoupení není identické.

Vstupenky jsou k dispozici v pokladně Malostranské besedy či na portálu Ticketstream.

Jiří Sklenář
tel. 776 223 232


info o intepretech a místě konání naleznete na:

www.tabla-tom.com (Tomáš Reindl)

www.wajsar.com

www.bandzone.cz/donjuandisco

www.malostranska-beseda.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016