PARTYINFO

 

ACID FUCKERS PARTY - THOMAS P. HECKMANN

Datum konání:
23.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Thomas P. Heckmann ( Force Inc. Music Works,Trope Recordings, Acid Fuckers Unite (A.F.U.), Z-Aires, Tom, Tom + Brektor (Mayapur), Ghándí (Spiritual), Mayapur DJs, guests
Popis:
start 20:00, vstup do 21:00 80 czk
 
 
Acid Fuckers Party v Crossu

Thomas P. Heckmann vlastním jménem Thomas Peter Heckmann je techno producent z města Mainz v Německu. Jeho první deska Pod názvem Exit 100 vyšla již v roce 1991 na Frankfurktském techno labelu Force Inc. Music Works. V roce 1993 založil Trope Recordings a o rok později sub-label Acid Fuckers Unite (A.F.U.) V roce 1998 zaznamenal velký úspěch se svými dalšími labely Wavescape a sub- label Sub~Wave v roce 2000. Jeho současná produkce je Elektroidní Acidové Hardtechno s prvkama EBM a často spolupracoval s Jorgem Henze od roku 1998.

 

TPH vydal více jak 100 titulů na mnoho labelech a v devadesátých letech vydal nemálo kultovních tracků které jste mohli slyšet jak v komerčních klubech tak hlavně i na spostě undergroundových parties a festivalech. Jeho muzika vyšla na labelech jako Force Inc…, Missile Records, Djax up Beats, Labworks, A.F.U. to jen za ty nejvýznamnější.
Produkoval pod jmény: 8-Bit Science, Acid Pin-Ups, Age, Bossk (2), Death, Drax, Electro Nation, Exit 100, Freeek, The, Knarz, Knusperhouse Unit 1, Metric System, Parrot Torture, Silent Breed, Skydiver, Spectral Emotions, Stromklang, SYD, T. Tomato, Trope, Welt In Scherben. Spolupracoval i s jinými producenty pod jmény: Arrakis, Ethik II, Heckmann & Gecko, Heckmann & Henze, Heckmann & Kauffelt, Purple Plejade, T.P.H. & W.J.H
Jen zčásti vybírám pár zajímavých desek pro připomenutí: Amphetamine, Acid Fucker, Kobol Tracks, Sync In, Chemicals, Blanche, Tanzmashine, Death atd...

Tímto vás zveme 23.2. 2013 do Pražského Cross Clubu na vystoupení tohoto významného producenta, který bude hrát v České Republice úplně poprvé. V žebříčku techno producentů co se týče jeho tvorby i přínosu pro technoscénu jako takovou, pro mě tento pán patří mezi top 10 on the planet a jsem velmi rád že nás tento pán poctí svou návštěvou. Tímto se jeden z mých dalších snů stává realitou a věřím že to neudělá radost pouze mě a proto říkám nenechte si tento electrotechnoacidový mejdan ujít. S pozdravem dj Z-Aires Mayapur.

As a keyfigure of early german Techno, EBM-Techno and Acid, Thomas P. Heckmann has shaped the landscape of electronic music since his very beginning in 1990 ! His huge success as DRAX LTD.II - AMPHETAMINE, KNARZ - TANZMASCHINE, SILENT BREED - SYNC IN, WELT IN SCHERBEN, EXIT 100 aso. set standards and beyond in the under- and overground ! His legendary collection of instruments and rarities are always a guaranty for new sounds and far out experiments that are far away from mainstream ! His live- and DJ-sets are classics and more Rock'N'Roll than anything else and his Knarz vocal tracks Tanzmaschine and Kind Der Nacht have developed a massive following and fan base and are more like concerts than gigs! With his labels AFU Limited (gave big ups to Popof, Butch, Felix Bernhardt, Lowkey & Kardinal aso.), AFULAB, Trope Recordings and Wavescape aso. he is continuing his innovative way and leads the paths for other musicians from France, Japan, Russia, Germany, Iceland, Italy, Sweden who all release on his labels. Thomas has just finished his new album for Nachtstrom Schallplatten that is going to be released in February/March and backed up by a teaser 12inch with remixes prior to the release. Another 12" for the swedish CCP label is also on the way in March, containing more Cold Wave / EBM / Post Punk Electronic tracks.

And 2013 there is much more in the pipeline, collaborations with very different artists, remixes and more releases on various labels!

Linky-Links

www.troperecordings.de
www.discogs.com/artist/Thomas+P.+Heckmann#p=3&t=Releases_All

Díky velké podpoře Cross Clubu i samotného TPH má tento mejdan velmi příznivé vstupné a to pouhých 80kč do 21hodiny a poté 150kč což je stále velmi příznivá cena na producenta těchto kvalit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016