PARTYINFO

 

12. NAROZENINY STUDIA 54

Datum konání:
03.05.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Tommy Rogers, Enrico, Ronny, Yan Dark, Subgate, Carl Lope, Pietros, Faith, Pete Walk, Marty Fish, Béda, Finidi, Kiffli, P-jay
Popis:
start 23:00
 
 
Studio 54 odkládá termín narozenin, který byl naplánován na tento pátek 3. května
12 let nejlepších afterparties v Praze - to jsou 12. narozeniny Studia 54

15 dj’s, mixované cd pro každého a nespoustaná narozeninová jízda až do pozdních odpoledních hodin druhého dne – to jsou 12. narozeniny klubu Studio 54!

 

První květnový pátek 3.5. tomu bude již 12 let, co v naší metropoli odstartovaly ty nejrozjetější afterparties s nepopsatelnou atmosférou! Přesně před 12-ti lety totiž vznikl fenomén s názvem Studio 54!

Pojďte společně s námi oslavit toto úctyhodné jubileum, na kterém se představí celá řada rezidentů tohoto afterklubu s tradičním speciálním hostem v podobě mistra Loutky!

Kromě něj se za mixážním pultem představí Tommy Rogers, Enrico, Ronny, Yan Dark, Subgate, Carl Lope, Pietros, Faith, Pete Walk, Marty Fish, Béda, Finidi, Kiffli a P-jay!

Kromě skvělé zábavy, která startuje již ve 23 hodin se můžete těšit na mixované cd pro každého příchozího, díky kterému budete na tuto velkolepou narozeninovou oslavu ještě dlouho vzpomínat!

Kompletní informace o 12. narozeninách Studia 54 naleznete na www.studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016