PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.01.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Floex (Minority Records), Face (techno.cz), Miss B
Live:
MC Manda, Hodjohn (sax)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Floex zahraje ve čtvrtek na Bukanýru!

Tak jak? I v novém roce a v tom novém světě, o němž se loni tak často s očima navrch hlavy mluvilo, je pro vás nejexperimentálnější mejdan na House boatu U Bukanýra stále na svém místě, stále ve stejném čase! Párty Unplugged, na níž každý z těch tří DJs v ten večer odhalí své skryté možnosti a alespoň na chvilku uteče od svého zajetého stylu, totiž vstupuje do nové sezony! Každý čtvrtý čtvrtek v měsíci tu známí hráči často překvapí i sami sebe vytvořením vzrušujícího příběhu ze skladeb, které ve svém volném čase poslouchají, ale většinou ještě nenašli odvahu pustit je okolí. Nebyla zkrátka příležitost, necítili se ještě pevní v kramflících… Ta vltavská hladina holt dělá divy a s tolerantním publikem jako vždy zábrany okamžitě padají. Jaký je tedy lodní řád pro tuto lednovou edici?

 

Startujeme nedočkavě už ve 20:00 pro všechny pracanty, kteří se ze svých fabrik šourají tmou ku domovu, zastaví se na jedno a pak nevěří vlastním očím a uším! DJ Face svírá pevnou rukou kormidlo, točí černočernými dvanáctipalcovými kotouči sem a tam, zatímco tam dole ho s mikrofonem v ruce hecuje MC Manda a saxofonista Hodjohn troubí lépe, než kdejaký parník projíždějící kolem... Tři sehraní hráči tentokrát vyfasují hned tři hodinky k dobru, aby se dostalo i na tu poslední placku, na níž v prosinci semtam ukápl vosk a upadlo jehličí. Nu disco a deep house – žánry, který tohle trio baví a které spolehlivě rozhoupou i toho největšího lenocha na palubě! Živé nástroje má v oblibě také druhý a velmi vzácný host – Mr. Floex! Ani po roce však Tomáš nedorazí se svým krásným klarinetem, ale vezme s sebou sbírku těch NEJ skladeb, které jeho tvorbu nenápadně ovlivnily... “Special Influence set“ zde vypukne krátce po jedenácté a kdo tady zažil talentovaného muzikanta loni, moc dobře ví, jak se autor kritikou ceněného alba Zorya dokáže během chvíle z jemného a citlivého chlapce jako mávnutím kouzelného proutku proměnit v divokého tanečníka, přičemž tenhle příběh nezaškatulkujete ani náhodou! Poslední slovo bude mít tentokrát dáma. Miss B, velká milovnice vinylů, neholduje pouze breakbeatu, jak se budete moci přesvědčit krátce po jedné hodině ranní… Za gramofony se pohybuje už nějaký ten pátek a sobotu a právě teď ve čtvrtek si dala za cíl oprášit své klenoty napříč nejrůznějšími žánry. A to si pište, že jí za pěstěnými nehtíky za tu dobu uvízly samé dobroty.

Ano, vypadá to, že nás po dlouhé  době opět sevře mráz nebývalou silou, kdy vám budou i nové rukavice, šála a kulich od Ježíška málo… My vás na tu ranní cestu domů vyzbrojíme dobrou náladou, na parketu se zaručeně zahřejete a také na baru nebudete vědět, co si objednat dřív. Tolik hostů, tolik stylů, tolik nové muziky v nečekaném balení a kombinacích – to nám ten nový rok pěkně začíná! Rok 2013, v němž server Techno.cz oslaví neuvěřitelné 17. narozeniny. Stále vás informujeme o tom, co se kde šustne z oblasti elektronické scény a stále jsme otevřeni novým nápadů. Stavte se tedy i vy, kteří byste s námi rádi spolupracovali…

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. února 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Rido (Metalheadz) a Akrom.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016