PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.02.2013 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Akrom, Rido (Metalheadz)
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Set plný překvapení umíchá ve čtvrtek na Bukanýru Rido!

Tak jak? Ještě pár dnů, možná týdnů, se musí každý z nás s tím ledovým krunýřem, který sevřel celou Prahu a ne a ne ji pustit, vyrovnat po svém. Kdo však zaleze za kamna nebo do tlustých duchen s myšlenkou, že tam mu bude do 1. Máje jednoznačně nejlépe a vůbec nic tím nezkazí, je pěkný zbabělec... Takhle se přeci žít nedá! Podzim a zima už od nepaměti přejí kultuře a poslední dobou se toho kolem nás děje opravdu hodně – mnohdy vám k tomu pravému vyžití ani ten pátek se sobotou nestačí. Pokud jste si z nejrůznějších důvodů oblíbili večery čtvrteční, pak koukejte zbystřit! Aby nám nejznámější párty loď v Praze náhodou nezamrzla, o to se bude tento čtvrtek starat šestičlenná posádka ve výborné kondici...

 

Už úderem osmé hodiny budou na svém dlouhém pracovišti úřadovat Martin s Klárkou a lít do vás ohnivou vodu, abyste ten nečas venku náhodou neodstonali. Někdo to rád s limetkou, ti odvážnější nepohrdnou kostkou ledu, ale hlavně že to teče a člověku je pak do skoku! Zatímco se o víkendu na parketu jen stěží pohnete, abyste vašemu tanečnímu partnerovi už poněkolikáté nešlápli na nohu, ve čtvrtek je to zde volnější, čtvrtky zkrátka přejí sobcům, kteří musí mít parket nejraději celý pro sebe... Jak je libo! Mladičký DJ Akrom, který se může pochlubit jak spoluprací s živými muzikanty, tak s reprezentací naší malé zemičky v zahraničí, bude i tentokrát ctít pravidla párty Unplugged a představí všem dorazivším pro něho zcela netradiční set. Možná to bude historicky poprvé, kdy se pokusí vytvořit za pomocí mixážního pultu smysluplnou deep house story. Držíme palce! Na vyvýšeném stupínku ho o hodinu a půl vystřídá dvojka DJ Face & MC Manda, která tento styl miluje, stejně tak jako nu disco, a která přímo na místě vyrábí z krásných instrumentálek nadýchané vokální kousky... Pokud byste snad kolem půlnoci měli ještě stále pocit, že je to všechno jen slabý čajíček, který by vás ani z termosky nezahřál, pak vás z letargie zcela bezpochyby vytrhne známý bouřlivák Rido, který se teď čím dál častěji kamarádí se slavným zlaťákem Goldiem. A pokud milujete překvapení, pak si jistě přijdete opět na své. 3 x S aneb Special Surprise Set – přesně takový příběh už dopředu Rido slibuje a kdo ho na této palubě zažil před rokem, dobře ví, jak moc se umí náš talentovaný producent přizpůsobit v prostředí, v němž vystupuje jen zcela výjimečně... Užijte si repete!

DJ Face feat. MC Manda - Unplugged @ House boat U Bukanyra 24.1. 2013 by Myclick

Až se zima zeptá, co jste dělali v létě, klidně odpovězte: "Každý čtvrtý čtvrtek jsem byl na Bukanýru!" A až se vás někdo zeptá v létě, co jste dělali v zimě, s hrdostí v hlase řekněte to samé... Nejexperimentálnější noc na palubě vždycky stojí za to a jednotliví protagonisté zde v sobě objevují své skryté možnosti. Proč hrát stále to samé do bezvědomí, když život je tak krátký?! Stavte se klidně také na kus řeči, vždyť víte, že i teplé slovo zahřeje... My se na vás těšíme!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 28. března 2013 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Fabio Vargas (Ibiza) feat. Ivan Myslikovjan (live sax) a Jindra (Bukanyr.cz).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016