PARTYINFO

 

FÚZE - ZRUŠENO

Datum konání:
02.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Chochacz (Mejdanzym), Mr. Ultrafino (Ultrafino.net), Papazura (PL / Soulservice DJ Team), Goldstar
Popis:
vstup zdarma
 
 
Náš milovaný Houseboat U Bukanýra je v ochranném přístavu
Klubovka Fúze oslaví šesté narozeniny

Fúze - to je pravidelná funky, jazz, groovy akce pořádaná na houseboatu U Bukanýra. V sobotu 2. února oslaví již dlouhých šest let svého konání. K tomuto výročí jsme si pozvali dva speciální hosty - českého funkového selectora, zakladatele webových stránek Czech Funk a organizátora mnoha vydařených funkových akcí – dje Goldstara a polského sběratele vinylových desek dje Papazuru.

 

Tyto djs doplní svými sety rezidenti této akce djs Chochácz a Mr. Ultrafino. Můžete se těšit na večírek plný stylů, které vám budeme servírovat až do ranních hodin.

My se těšíme se na vaši návštěvu, vaše FÚZE family :)

p.s. Otevíráme již v 19.00 hod., hrajeme od 20:00 hod.

Potvrdit svou účast můžete zde: www.facebook.com/events/522778547753874

Fúze na facebooku: www.facebook.com/group.php?gid=24490526935

 

PAPA ZURA – DJ, producent, sběratel vinylových desek a člen seskupení Soul Service. Svou DJskou kariéru zahájil v 90. létech ve Funkadelia Sound Systému. V roce 2000 vydává se svou funky-acidjazzovou skupinou Bloo Zbir album Lublin Funk, na které ho můžeme slyšet hrát na kytaru a moog syntetizér. V poslední době se soustředí na produkci remixů a mashupů pro vinylový label Funky Mamas And Papas pod jménem „Papa’s got a Blend New Bag“.

SOUL SERVICE – skupina, která si vetkla za cíl dostat soul, funk, afro a jazzovou hudbu do uší a hlav polské veřejnosti. Ve skupině se setkali čtyři DJové: Burn Reynolds, Cpt.Spark, Misty a Papa Zura, kteří společnými silami pokračují v heroickém tažení za jeho naplněním.

Dnes, když společnými silami bourají taneční parkety klubů v Polsku a Evropě se navíc snaží prosazovat originální polské soulové a funk groovy, které vytahují z temnot regálů a krabic za neocenitelné pomoci labelu Polskie Nagrania (nejstarší a stále činné polské nahrávací společnosti dříve známé pod legendárním jménem „Muza“). V této spolupráci vznikly vinylové a CD kompilace Polish Funk a Why Not Samba, které shromáždily polské nahrávky ze 60. a 70. let inspirované funkem, soulem, jazzem a latinskými rytmy.

Soul Service odehráli svá vystoupení na večírcích, klubech a festivalech po celé Evropě – v Polsku, Švýcarsku, Německu, Itálii, Rusku, Bělorusku, Rakousku, Slovensku, Francii, Holandsku, Litvě, Velké Británii, Izraeli, Slovinsku a Lucembursku. Každé pondělí je můžete slyšet v pravidelné rádio show na Roxy.fm.

www.myspace.com/soulservicedjteam

www.soul-service.pl

www.youtube.com

Řekli o Polish Funku

Nádherná sbírka groovů, které jsme se celé roky snažili vydolovat z Polských archivů.

Dusty Groove America

Album, které dokazuje sílu a rozmanitost funky jazzu nahrávaném v 70. létech za železnou oponou.

Jazzman Records

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016