PARTYINFO

 

DELTA HEAVY

Datum konání:
08.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Them Darned Teenagers, Funk Effect (+MC), Halbax, Vulcanik vs S-bish
Live:
Delta Heavy (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 250 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Them Darned Teenagers
23:00 - 00:30 Funk Effect (+MC)
00:30 - 02:00 Delta Heavy
02:00 - 03:30 Halbax
03:30 - 05:00 Vulcanik vs S-bish
 
 
Britští Delta Heavy to rozjedou již tento pátek Britští Delta Heavy už si brousí zuby na Prahu
Britští DNB mágové Delta Heavy se připravují na premiérovou návštěvu Prahy

Britské drum and bassové a dubstepové duo Delta Heavy se připravuje na své mezinárodní jarní turné, v jehož rámci zavítá také úplně poprvé do pražského Yes Clubu 8. března. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketpro.

 

Kapela Delta Heavy je složená ze dvou producentů a DJů, Si Jamese a Bena Halla, kteří se potkali při studiu nottinghamské univerzity. Od té doby společně pracují na různých hudebních projektech se zaměřením na drum & bass a dubstep. V roce 2010 se upsali labelu RAM records, který patří DJovi Andymu C, který je považován za průkopníka drum & bassové scény - jeho RAM records byl zvolen nejlepším DNB vydavatelstvím ve Velké Británii.

Delta Heavy vytváří své vlastní tracky i remixy umělců jako např. Nera, Downlinka, Tinie Tempah, Excisiona či Rity Ory. Rok 2012 byl pro Delta Heavy obzvláště úspěšný: vydali své první EP Down the Rabbit Hole a vydali se na obrovské mezinárodní turné ve společnosti známého producenta a DJe Datsika. Počátkem ledna 2013 vydala kapela svůj nový singl, Empire, který je volně dostupný ke stažení na Delta Heavy oficiálních facebookovských stránkách.

Empire běhal v myšlenkách dua Delta Heavy už dlouho: „Fakt nás hodně baví dělat hudbu ve 110 bpm, a přitom jsme chtěli zachytit tu hustou atmosféru a agresivitu některejch starších drum & bassovejch tracků, se kterejma jsme vyrůstali – a vložili je do naší tvorby. To je rozhodně takovej náš osobní přístup k tomuhle tempu. Za posledních šest měsíců jsme všechny naše sety začínali právě skladbou Empire a odezva byla vždycky úžasná. Chtěli jsme ten singl vydat ven pro fanoušky už teď, dřív, než nás pohltí práce na našem novém albu.“

Delta Heavy vystoupí v pražském YES CLUBU 8. března – úplně poprvé! Vstupenky jsou dostupné online na Ticketpro.cz nebo přímo v kamenných obchodech sítě Ticketpro.  Objednejte si své vstupenky již nyní – omezená kapacita klubu!

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Delta Heavy @ Yes! od Terezy K.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016