PARTYINFO

 

DELTA HEAVY

Datum konání:
08.03.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Them Darned Teenagers, Funk Effect (+MC), Halbax, Vulcanik vs S-bish
Live:
Delta Heavy (UK)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 250 czk
Line-up:
21:00 - 23:00 Them Darned Teenagers
23:00 - 00:30 Funk Effect (+MC)
00:30 - 02:00 Delta Heavy
02:00 - 03:30 Halbax
03:30 - 05:00 Vulcanik vs S-bish
 
 
Britští Delta Heavy to rozjedou již tento pátek

Delta Heavy se chystají tento pátek rozbořit pražský YES! club. Pokud ještě nemáte lístky, neváhejte a kupte si je ještě dnes. Vyhnete se tak zbytečným frontám a užijete si akci naplno. Vstupenky k dostání v síti Ticketpro.

 

Ben Hall a Si James začali oba DJovat jako teenageři. Po škole je ale představa života v kanceláři natolik děsila, že začali vytvářet vlastní hudbu profesionálně. Dnes jsou jejich kanceláří nahrávací studia a narvané kluby. Přesto se nebojí si přiznat, že jejich první show byla nejspíše v jakémsi prázdném klubu se vstupem zdarma.

V České republice vystoupili už loni na slavném festivalu Let it Roll, Yes! Club bude jejich vůbec první klubové vystoupení v ČR. Delta Heavy už se na pražské publikum těší. Mimo nich vystoupí i několik domácích DJs, takže lze očekávat pořádně nabitý večírek. Delta Heavy momentálně pracují na své debutové desce, která by měla vyjít koncem letošního roku. Sami kluci o ní říkají: “Myslíme si, že spoustu lidí překvapí, jelikož přicházíme s poměrně revolučním zvukem a tak trochu se odkláníme od toho, co nás proslavilo. Určitě to bude takový souhrn všeho, kde se zrovna hudebně nacházíme a co si právě teď ve studiu společně užíváme, (Techno.cz). Doufejme, že se s něčím zajímavým z této desky v pátek představí i v Praze! Ale to se dozvíme až krátce po půlnoci v YES! clubu!

Nenechte si ujít tuhle nadupanou pařbu! V pátek 8. března, v pražském YES! clubu! Kupte si vstupenky ještě nyní v síti Ticketpro!

 
Britští Delta Heavy už si brousí zuby na Prahu Britští DNB mágové Delta Heavy se připravují na premiérovou návštěvu Prahy

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Delta Heavy @ Yes! od Terezy K.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016