PARTYINFO

 

FREQUENCY ON TOUR

Datum konání:
22.02.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Bogota
DJs:
Kosheen DJs (UK), Ravic, Callboy, Visionz, Ian Blond, Precise Deviant
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 100 czk, start: 21:00, end: 06:00
 
 
Markee Davies z Kosheen v pátek v Ostravě!

Tento pátek bude mít v Ostravě svou premiéru rezidentní noc pražského klubu Abstrakt – Frequency – a bude to premiéra vskutku velkolepá. 9 hodin techna, tech-house, breakbeatu a dubstepu! Do klubu Bogota přiveze Kosheen DJs, jmenovitě Markeeho Daviese, zakladatele a člena legendárních Kosheen, majitele techno labelu Skeleton a dubstepového vydavatelství Vision Zone. Sekundovat mu budou Precise Deviant v live actu, místní old schooler a majitel klubu Klid Ian Blond a techno scénu zastoupí Callboy a Ravic!

 

KOSHEEN DJs

Markee Davies
Britskou skupinu Kosheen zřejmě není třeba v Čechách příliš představovat. Projekt Kosheen DJs zná už také skoro každý -  svižná taneční jízda, v tech house a techno rytmu. Do Ostravy přijede část dua Kosheen DJs, jmenovitě Mark Davies, zakladatel a tahoun celého projektu Kosheen, hudebník hrající na 5 hudebních nástrojů. V Ostravě se Markee představí hned 2x. Na začátku párty, tedy ve 21:00, zahraje 30 minut pod svým novým alter egem Visionz ukázku nového deep dubstep soundu, který představuje jeho nový label VisionZone. O půlnoci pak zahraje jako Kosheen DJs taneční set. V pátek 22.2. 2013, v den akce, od cca 20:00 pozdraví Markee posluchače rádia Helax na 93,7 FM!

www.myspace.com/kosheendjs


RAVIC

Ravic

Ravic se aktivně věnuje DJingu a promotérské činnosti již 15 let. V roce 1998 založil s legendárním Igorem Patakym agenturu Overthere, která jako jedna z prvních prezentovala českému publiku techno v jeho nejryzejší podobě. DJing není jeho způsobem obživy a to je důvod, proč ho hraní stále velmi baví a proč má snahu a hlavně prostor k prezentování stylu hudby, který není mainstreamem, ale je určen pro náročnější posluchače a návštěvníky tanečních akcí.

www.djravic.com


CALLBOY

Callboy

Adam B, většinou známý pod svými přezdívkami Brazil Runner nebo CallBoy, se ve vodách taneční scény pohybuje už 15 let. Za tu dobu vystřídal role promotéra, booking manažera, koordinátora PR a marketingu, ale srdcem stále zůstává především clubberem. V rámci svého hudebního vývoje prošel řadu stylů (od hip-hopu, přes drum´n´bass, tech-house a minimal, až po techno) i zemí (Belgie, Španělsko, Itálie, Francie, Portugalsko, Švýcarsko, Finsko). Je tedy jasné, že krom hudby je podstatnou částí jeho života cestování a životním posláním šíření těch nejvybranějších elektronických beatů po celé Evropě.

www.djcallboy.com


IAN BLOND

Ian Blond

Hudbě se věnuje od roku 1990 jako hlavní pracovní činnosti, stál tedy u zrodu taneční scény u nás. Od roku 2000 byl rezidentem klubu Fabric v Ostravě, kde společně s DJ Hydem založil populární noc Luxus. Ian Blond hraje převážně house, a to v malých klubech po celé Evropě, tak i na velkých akcích, jako jsou Creamfields či Global. Momentálně provozuje v Ostravě velmi oblíbený klub Klid.

www.myspace.com/klid_blondak


PRECISE DEVIANT live

Precise Deviant

Hudebník Petr Ovčačík aka PRECISE DEVIANTS staví na svých mnohaletých zkušenostech DJe a organizátora tanečních akcí. Na debutovém albu "Wanted" balancuje Precise Deviant převážně na pomezí techna, electroniky a breakbeatu. Na Frequency se můžete těšit na live vystoupení.

www.precisedeviants.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016