PARTYINFO

 

HOUSE FACTORY LIVE

Datum konání:
25.01.2013 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Claudia Cazacu (UK), Martin Gredner, Bon Finix, LumX, Elinka Du
Popis:
vstup 180/250 czk
 
 
Claudia Cazacu ve Fabricu - profil
House Factory Live v klubu Fabric

Jste rádi součástí velkých věcí? Jste rádi součástí legend? Jste rádi součástí něčeho speciálního? Pak vězte, že 25. ledna je datum, kdy vypukne legendární party House Factory Live, která se koná exkluzivně jen jednou za rok v klubu Fabric a jejíž status legendy vzešel díky návštěvám světových megastars a naprosto exkluzivní atmosféry, kterou v Česku máte šanci zažít málokde.

 

Zakladatel Martin Gredner, spolupořádající klub Fabric a rádio Helax mají za sebou veleúspěšné návštěvy umělců jako Hardwell, Blank&Jones, Jerome Isma - Ae, Kosheen či Filterheadz.

Nyní se těšte na první dámu v historii House Factory Live! a pravděpodobně nejúspěšnější djane v historii taneční hudby, Claudii Cazacu.

Tato velmi sexy rumunka, žijící a působící ve Velké Británii kombinuje moderní a aktuální prvky taneční muziky, které je zbytečné zařazovat do hudební "škatulky".

Na řadě videí, kolujících internetem naleznete její živá vystoupení, kde Claudia živelně komunikuje s davem a doslova splývá s muzikou.

Stejně jako na poli djingu je Claudia velmi úspěšná i v roli hudebního producenta a její songy jsou mnoho let součástí těch nejlepších dj´s na světě.

Jsme přesvědčeni, že premiérové vystoupení Claudie Cazacu bude pro všechny velkým zážitkem!

Ovšem o totéž se bude snažit rezident party Martin Gredner, který s Claudií může soutěžit v komunikačních dovednostech.

Zapomenout nesmíme na další star české, taneční scény Bon Finixe, rezidenta rádia Helax LumX a premiérové vystoupení další krásné a talentované djane Elinky Du.

Show House Factory Live okoření 3 jedinečné krásky coby go-go dancers, posílená světelná show a ovocné a čokoládové bary.

Společně s našim mediálním partnerem rádiem Helax 93,7FM (www.helax.tv) jsme pro Vás nachystali na jejich vlnách soutěže, v nichž rozdáme 50 volných lístků a den před akcí velmi exkluzivní Den s House Factory Live!.

Vstupenky budete moci nakupovat v našich předprodejích SUBForm (bývalý TittyTwister na zastávce Stodolní) nebo SUBForm (OC Futurum) za uvedené předprodejové ceny. Lístky je možno zakoupit i v rámci našich parties.

Mimoostravským nabízíme možnost nákupu NA DOBÍRKU nebo PLATBY BANKOVNÍM PŘEVODEM, pro tuto možnost kontaktujte jirka@fabric.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016