PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

flyer
Datum konání:
19.01.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Patrick DSP, DestroyER, Zwooky, LamyCZ, Shimita
2nd stage: Biker, Ironiq, NeGatyFF, Clubbingboy
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 130 czk
 
 
Patrick DSP: "Bude to pořádný ass shaking techno!"
Patrick DSP na lednového vydání My name is techno v klubu Touster

Zdravíme všechny fanoušky elektronické muziky a především všechny techno nadšence. I v Novém roce pro vás máme nachystanou další várku poctivého techna a s ním i další pokračování klubové noci My name is techno, která proběhne opět v útrobách pražského klubu Touster club and lounge.

 

Na tento lednový díl, který proběhne 19.1.2013 jsme si pro Vás pozvali techno headlinera, který patří k těm opravdu nejpovolanějším.

Propagátor současného a old school techno soundu, špičkového Dje a producenta, zvukového inženýra, sound designera a především také baviče, hrajícího na všech zásadních techno akcích po celém světě. V České republice jste ho měli možnost slyšet poprvé loni na party Meltdown v Brně na Favále a je pro nás obrovská čest přivítat tohoto mistra poprvé v Praze. Je majitelem labelu Unknown forces a Hardsignal, vydával a vydává své tracky na spoustě zásadních techno labelech, např. Submissions, Planet Rhythm, Kne´deep rec. a dalších a my se společně s Vámi už teď těšíme na vystoupení PATRICKA DSP.

A samozřejmě není jediným vystupujícím, na kterého se můžete těšit.

Sekundovat mu budou další ostřílení techno borci, jako jsou pražský techno producent Destroyer, vydávající své tracky na labelech jako jsou Naked lunch, Hybrid confusion, Elektrax rec. a další, dále už na scéně dlouho se pohybující dj Zwooky z dnes už neexistujícího uskupení tektoys.org a posledními vystupujícími na které se můžete těšit jsou Techno connection DJs aka LamyCZ a Shimita, kteří pro Vás tuto divočárnu chystají.

Ale zapomenout nesmíme ani na horní lounge stage, kde Vám budou servírovat pomalejší ve stylu tech-house, tech minimal a minimal a to v podání českolipského DJe říkající si Biker a dále pražští Ironiq, NeGatyFF a Clubbingboy.

Co říci závěrem?

Moc se na vás na všechny těšíme a přijďte s námi nasát rodinnou atmosféru, která na tomto mejdánku panuje, samozřejmě zapařit a popít, jak se sluší a patří a rozhodně si nenechte ujít vystoupení tohoto skvělého techno umělce, který nás rozhodně šetřit nebude!

Zde si můžete ještě něco přečíst o Patrikovi DSP.

Patrick DSP, vlastním jménem Patrick Garapethian, původem Íránec, žijící dlouhou dobu v Kanadském Torontu, je jeden z nejlepších kanadských underground techno DJů a producenů, který nyní žije v Německu. DJ, live interpret, producent / skladatel, remixer, sound designer, zvukový inženýr, mastering engineer, label manager a učitel.

Patrick nosí mnoho označení v oblasti zvukové produkce, která se stala jedním z jeho páteřních obratlů.

Během posledních deseti let, bylo Toronto v Kanadě domácí základnou pro tohoto DJe a producenta, který byl aktivní v mnoha směrech na globální techno scéně, avšak nyní považuje za svůj domov Německo.

Patrick DSP začal svou kariéru v polovině 90. let. Jeho první klubová rezidentura byla v nechvalně známém klubu E! Space v Torontu v roce 1997.

V roce 1999 Patrick pocítil silnou touhu rozšířit si své hudební obzory a tak začal psát a produkovat hudbu. Rychle našel v hudbě sám sebe a netrvalo dlouho a už se ocitl ve službách jiných labelů v poskytování masteringu, produkci a remixování tracků pro nejpovolanější labely.

Během 10-ti leté kariéry, Patrick spolupracoval s největšími ikonami jak současné tak i minulé techno scény. V roce 2009 se Patrick přestěhoval do srdce Evropy, kde se ještě lépe spojil s hudbou, kterou tolik miluje. 

Patrick DSP hrál po celé Evropě, Jižní americe a Severní americe, šíření jeho temného, drsného a tvrdšího techno soundu se dostalo na festivaly a do klubů jako jsou Love parade v Německu, ADE, Mayday, Awakenings, Fabrik, Tresor, Fraga a mnoho, mnoho dalších.

www.patrickdsp.com
soundcloud.com/patrickdsp
www.myspace.com/patrickdsp
www.youtube.com/patrickdspmusic
www.beatport.com/artist/patrick-dsp/11565
www.last.fm/music/PATRICK+DSP

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016