PARTYINFO

 

TECHNO.CZ NIGHT

Datum konání:
11.01.2013 - pátek
Místo konání:
Liberec - Experiment
DJs:
Reznyk, Segment, Sanny, Deivis, Klif
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 23:00 Sanny
23:00 - 00:30 Segment
00:30 - 02:00 Deivis
02:00 - 03:30 Reznyk
03:30 - ??:?? Klif
 
 
Techno.cz Night již tento pátek v Liberci
Techno.cz Night míří do Liberce

Techno.cz večírek se z Prahy na chvíli přesune na sever ČR a to konkrétně do Liberce do klubu Experiment. Mrkněte se na DJs, kteří se postarají o hudební stránku večera.

 

DJ DEIVIS

Pořadatel party Sound of Ibiza, která se posléze přejmenovala na E-MOTION, která patřila po celou dobu mezi prvních 5 nejoblíbenějších klubových akcí v České republice. Od roku 2007 našla útočiště v nejlepším českém klubu a to brněnské Flédě. Agentura LevelB převzala E-MOTION pod svá ochranná křídla a on se stal managerem celé akce. Od září 2008 se zasvěcuje do tajů DJingu. Od 2009 představují společně s Shalou projekt "Connected Everything" - maximálně využívají DJ techniku a zapojují do vystoupení 5 DJs hrajících zároveň. Po prvních zkušenostech se ukazuje, jak velké možnosti toto propojení nabízí. Proto neváhají a pořádají speciální MIDI stage na parties E-MOTION, MIDI Special, nebo festivalu Creamfields CE. Je rezidentním DJem party MIDI, COONK a uskupení Connected Everything.

V roce 2010 rozjíždí svoji rezidentní klubovou noc Coonk. V září roku 2010 se vzdává své samostatnosti a přechází pod křídla agentury MAGNETT, kde se snažil rozvíjet svůj potenciál a zkušenosti nejen na poli DJském. V září 2011 nastupuje na pozici produkčního v brněnském klubu Perpetuum (www.perpetuum.cz).Od roku 2012 je exkluzivně zastupován projektem LOVE (loveparty.cz). Styl ve kterém nachází největší uspokojení a který se snaží prezentovat je deep-house a tech-house, slyšet však můžete i deep mnml techno.

 

REZNYK | techno.cz, rzk-rec.com |

Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již dvanáctým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořádá klubovky - MonoBox, Aircross a koncem roku vstoupil do bookingu techna.cz, kde se stará o booking djs. V roce 2008 vydal EP pod názvem Nem Lényeges na labelu kaktusrecordings.org.

 

DJ SEGMENT

Segment se elektronické hudbě aktivně věnuje od svých 18-ti let. Opravdovým průlomem v djingu byla v roce 2009 návštěva jednoho z největších techno eventů v Evrope. Inspirován zahraničními vzory, především pak Richiem Hawtinem a produkcí vydávanou jeho na jeho Labelu Minus, přechází od gramofonů k digitálním technologiím, které mu umožňuji mnohem širší seberealizaci. Jeho stylové zaměření se nejvíce přibližuje zvuku současného techna s jemnými prvky minimalu.

www.nubreed.cz/home/10-podcasty/379-podcast-024-dj-segment

 

DJ SANNY

DJ Sanny se poprvé začal zajímat o taneční elektronickou hudbu někdy kolem roku 1997. Ovlivněn časopisem Tripmag, serverem Techno.cz a atmosférou první party definitivně propadá kouzlu vinylových desek. Jeho vzory byli Djs jako Martin Haberland, Loutka nebo Pavel Bidlo. Konečné rozhodnutí o tom, že bude hrát house přichází v roce 2003 po vystoupení DJe Funa na Svojšicích, které je pro něj dodnes nezapomenutelným zážitkem.

 

DJ KLIF

Dj klif je mladá talentovaná krev, která nás zavede do světa houseu a houpavého tech-houseu. Pilně trénuje na svém XONE92, což naznačuje, že to myslí opravdu vážné. Pravidelně nakupuje desky na zahraničních shopech a inspiraci nachází na oblíbeném portále www.dancetrippin.tv

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016