PARTYINFO

 

GALACTIC VVURST

Datum konání:
05.01.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
LΞON PΛRD (London) & HΛUSΛGGREGΛT (Olomouc)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Galactic Vvurst v sobotu U Bukanýra

Jsme elektroničtí hudebníci. Jsme diskžokejové. Ale nejsme živí lidé složení z biologické hmoty. Ve fyzické podobě neexistujeme. Jsme program, jsme systém. Dokonalý, efektivní systém bez nákladů a s minimálně stoprocentním ziskem. Jsme hudba budoucnosti.

 

Naším základem je počítačový program. Program, který dle požadovaných parametrů rychlosti, žánru a síle energičnosti a jejího zabarvení, vybere muziku na online serverech. Výběr následně přímo odešle na djský pult. Tam jej míchá algoritmem přibližné náhody. Nemůže se splést. Nikdy se neplete. Nedělá chyby. Analyzuje prostor a dění kolem pomocí čidel a nanokamer a vše přizpůsobuje okolí a neustále online komunikuje se vším. Námitky proti lidskosti jsou irelevantní. Ta je naprogramována. Dokonce její stupně. Lze tak, dle nálady, vyslechnout set sterilně bezchybný, nebo lidsky zprzněný. Vše záleží na vkusu koncového klienta konzumenta. A pokud by stále někdo něco namítal proti absenci siluet postav, rádoby živých umělců, lze na přání předem zaslat recyklovatelné plastové ekofiguríny, dokonale simulující přítomnost člověka - umělce.

Takovýto set lze přes síť sdílet, uchovávat a konzumovat za mírný poplatek znovu a znovu. Pracovník se tak mezi směnami může připojit a na svůj čip si nechat zasílat celé dění ve vysokém rozlišení všeho přímo do svého mozku. Kdo dá přednost virtuálnímu rozptýlení, zbaví se tak nejen nepohodlí upoceného davu, nedýchatelného vzduchu plného baktérií a dalších neviditelných hrozeb, ale i zákeřné lstivosti stále ještě občas neovladatelného počasí.

Průběh vystoupení lze samozřejmě ovlivňovat všemi možnými způsoby. Lze hlasovat online či přes sms nebo sociální sítě a tak ho do jisté míry ovlivnit v reálném čase. Dokonalý systém ve všech směrech veškeré příspěvky vyhodnotí a průběh setu upraví dle většinového hlasu. Většina tak vždy odchází uspokojena.

Případného přerušení internetového spojení s centrálou, netřeba se obávat. Veškeré, i záložní tracky jsou přítomny na místě akce v dj modulu.

Ano, jsme bezchybní. Jsme dokonalí. Jsme budoucnost. Jsme hudba. Jsme hudba budoucnosti hudby. Tak NEVÁHEJ A OBJEDNÁVEJ!

Vývoj nezastavíš a NÁS už vůbec ne!

Yes, WE CAN!

hausaggregat.de
facebook.com/hausaggregat


LΞON PΛRD

Jeho minulost je zahalena tajemstvím, možná ovládá síly nadpřirozené a o jeho jménu si štěbetají už i vrabci na střeše. Nejspíš účinkoval pod jinými jmény, ale přátelé mu říkají LΞON PΛRD. Všude kam vstoupí zní éterem hudba, lidé pro něj mají slabost a tančí jakoby neexistoval zítřek. Ukáže vám disco nebe a na létajícím koberci uspořádá houseovou výpravu kolem světa. Má neomezené znalosti z hudební minulosti, současnosti i budoucnosti. Proto je tak snadné propadnout jeho kouzlu a každý mu rád otevře své srdce. Připravte se na novou kapitolu ve světě zázraků a uhranutí, přichází LΞON PΛRD.

soundcloud.com/leonpard
facebook.com/leonpard

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016