PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
27.04.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Kiffli, Faith, Béda, Eagle
 
 
Víkendové afterparty ve Studiu 54

Oficiální after po eventu Space! a Fedde le Grandovi v sobotu. V neděli afterparty po Climaxu – to je nabitý víkend ve Studiu 54. Béda, Pietros, Peet Sanders, Faith, Yan Dark, Adlet a další roztančí o tomto víkendu Studio 54! Poslední dubnový víkend můžete v naší metropoli opět vyrazit na celou řadu vytříbených parties!

 

V pátek doporučujeme navštívit pražskou Žižkovskou věž, kde se na party Space! představí německá legenda Oliver Klein, Orbith, Enrico, Subgate, Wilda, Marty Fish a řada dalších nebo pražský klub Sasazu a užít si vystoupení předního světového umělce Fedde le Granda. V sobotu si pak můžete vyrazit do pražského klubu Phenomen na Cinda Open Air warm up, kde zahrají rezidenti Studia 54 – Kiffli, Marty Fish, Peet Sanders, Finidi, P-jay a spousta dalších dj’s a nebo do klubu Roxy, kde se v rámci rezidentního večírku Climax představí dj Enrico. Ať už budete kdekoliv, nezapomeňte, že si můžete váš večírek prodloužit na afterparty ve Studiu 54!

Na sobotní oficiální afterparty po eventu Space! se  ve Studiu 54 vystoupí severočeský bard Beda, Faith, Kiffli, Eagle a další.

V neděli se pak za mix postaví Yan Dark, Pietros, Peet Sanders, svůdná Adlet a Mark Evil.

Ať už dorazíte jakýkoliv den o nadcházejícím víkendu, věřte, že se budete skvěle bavit.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016