PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
21.04.2013 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Peet Sanders, Raju, Michael J, Miquel, Marty Fish
 
 
Citadela PvD after v sobotu, Mecca Zoo a Dreamfall after v neděli – to je víkend ve Studiu 54

Enrico, Ronny, Subgate, Raju, Carl Lope, Michael J, Miquel, Marty Fish, Peet Sanders a Billy Bright rozduní o tomto víkendu Studio 54 hned na dvou oficiálních afterparties!

 

Předposlední víkend bude v rámci parties v naší metropoli opět nabitý. Na programu jsou hned tři eventy, které by jste si rozhodně neměli nechat ujít.

V pátek přijíždí do Prahy legenda světové elektronické scény Paul Van Dyk, která vystoupí v pražském klubu Sasazu a kromě kterého se za mixem vystřídají domácí Michael Burian, Jean Luc a Michal Poliak. Sobota pak bude ve znamení eventu Mecca Zoo, kde bude headlinerem projekt HardRock Sofa s domácím supportem v podání Enrica, Andy Roada, Meccanicii a dalších a večírku Dreamfall, kam zavítá ukrajinská diva Marika Rossa, mimo které zde vystoupí Michael J, Subgate, Karloss, Kaisersoze a K.Sandra.

Po všech těchto vytříbených večírcích pro vás máme hned dva aftery, na kterých si můžete vaší jízdu prodloužit!

V sobotu se těšte na oficiálním afteru po již zmiňované Citadele s Paul Van Dykem, kde se ve Studiu 54 představí Enrico, Ronny, Subgate, Carl Lope a Billy Bright, kteří vás rozhodně nebudou šetřit až do pozdních odpoledních hodin.

Nedělí vás provede sestava Michael J, Raju, Miquel, Peet Sanders a Marty Fish. Stejně jako v sobotu nebudete ochuzeni o pestrý sound pohybující se na pomezí housu, progressivu ale i jiných stylů..

 

Víkend nabitý afterparties až do odpoledne – to je Studio 54 o tomto víkendu!

Více info na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016