PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
23.03.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
P-jay, Faith, Marty Fish, Adlet, Subgate
 
 
Víkendové afterparty ve Studiu 54

Oficiální afterparty po Havana Club Tour De Bar a Mecca Star v sobotu a Cinda Spring edition after v neděli – to je Studio 54 o tomto víkendu! Faith, Pietros, Subgate, Marty Fish, Raffael de la Rue, Peet Sanders, Adlet a řada dalších o nadcházejícím víkendu ve Studiu 54!

 

O tomto víkendu se za mixem ve Studiu 54 sejde pěkná parta rezidentů a asi to budou řádné večírky. V sobotu se těšte na oficiální afterparty po eventech Havana Club Tour de Bar, která proběhne v pátek v prostorách Průmyslového paláce, Mecca Star dj Battle, který se odehraje v pražském klubu Mecca a Minimal People v pražském Tousteru. V neděli vás čeká oficiální afterparty po akci Cinda Spring editon, jež zavítá do klubu Mecca a zároveň na B-day after rezidenta Pietrose, takže víkend plný super mejdanů a nabitých afterů je před námi!

Jak jsme již avizovali, v sobotu se můžete těšit na oficiální afterparty hned po třech zajímavých eventech, které se uskuteční v naší metropolis. Za mixem se v sobotu vystřídá pětice rezidentů – Faith, Marty Fish, Subgate, Adlet a P-jay a díky této sestavě si můžete být jisti, že mejdan pojede až do pozdního odpoledne!

V neděli se na vás chystá sestava Pietros, Raffael de la Rue, Mark Evil, Peet Sanders a Billy Bright. Rezident Pietros bude slavit své narozeniny, takže chystejte dárky a určitě mu nezpomeňte přijít pogratulovat!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016