PARTYINFO

 

MARTY FISH B-DAY & DIRTY DANCING AFTERPARTY

Datum konání:
16.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Alan X (UK), Tommy Rogers, Marty Fish, Subgate, Finidi, Michael J, Tibiza, Kiffli, Peet Sanders, Mark Evil
 
 
Studio 54 zve na víkendové afterparty

Dirty Dancing after a Marty Fish B-day afterparty tuto sobotu ve Studiu 54 s britským producentem a remixérem světového formátu Alanem X, Tommy Rogersem, Peetem, Marty Fishem, spoustou dalších a pravidelná nedělní after – to je program Studia 54 na následující víkend!

 

Nadcházející víkend bude ve Studiu 54 opravdu nabitý! Na sobotním programu je totiž oficiální afterparty po populární Dirty Dancing a zároveň narozeninová after rezidenta Marty Fishe a v neděli se můžete těšit na pravidelnou afterparty! Pojďme si jednotlivé aftery blíže představit:

V sobotu se bude jednat o opravdu exkluzivní afterparty, na které se představí na 11 dj's v čele s londýnským producentem Alanem X, Tommy Rogersem, Peetem a Marty Fishem.

Afterparty se ponese v duchu oficiálního afteru po eventu Dirty Dancing, který probehně tento pátek v pražském Duplexu a zároveň na ní oslaví své narozeniny rezident Marty Fish, kterému prostřednictvím setů pogratulují již zmiňovaný Alan X, Tommy Rogers, Peet, Subgate, Finidi, Michael J, Tibiza, Kifli, Peet Sanders a Mark Evil!

Nedělním afterem vás pak provede pětice rezidentů Studia 54 – Ronny, P-jay, Finidi, Thonic a Smoke, tudíž i druhý afterový den nebudete ochuzeni o kvalitní a charakteristický sound Studia 54!

Více info naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016