PARTYINFO

 

DECADANCE OFFICIAL AFTERPARTY – NIGHT OF HEROES

Datum konání:
03.02.2013 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Subgate, Richie, Marty Fish, Mark Evil, Adlet
 
 
Studio 54 busem zcela zdarma z Decadance - Night of Heroes na oficiální after
Oficiální afterparty po Decadance – Night of Heroes v neděli a pravidelná sobotní after Studiu 54

Richie, Marty Fish, Ronny, Subgate, Peet Sanders, Faith, Mark Evil, Adlet a další to rozjedou 1. únorový víkend ve Studiu 54!

 

Nadcházející víkend se máte ve Studiu 54 opravdu na co těšit. Na programu je pravidelná sobotní afterparty a oficiální after po dlouho očekávaném eventu Decadance – Night of Heroes, který zajisté potrvá až do pozdního odpoledne!

Jak jsme již zmínili, v sobotu se můžete těšit na další z řady pravidelných sobotních afterparties, kde se za mixem představí studiovému publiku dobře známý Ronny, Peet Sanders, Faith, Eagle a mr. Kiffli!

V neděli se můžete těšit na oficiální afterparty po eventu Decadance – Night of Heroes, který se odehraje v pražském Průmyslovém paláci, kde vystoupí djské stars jako je  Armand van Helden, Mauro Picotto, Antoine Clamaran, Sander Kleinnenberg, které budou supportovat přední domácí dj’s.

Na oficiální afterparty ve Studiu 54 se pak představí rezidenti Richie, Subgate, Marty Fish, Adlet a Mark Evil, tudíž o pokračování a rozjetou jízdu až do pozdního odpoledne rozhodně nebude nouze.

AUTOBUSEM Z NIGHT OF HEROES ROVNOU DO STUDIA 54!

K hlavní bráně Průmyslového paláce bude přistaven speciální Studio 54 bus, který doveze všechny návštěvníky akce zcela zdarma na oficiální afterparty do Studia 54!

Kompletní informace dostanete přímo na akci prostřednictvím Studio 54 hostesek, které budou stát u stánku Studia 54 přímo na akci!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016