PARTYINFO

 

AFTERPARTY - DJ P-JAY B-DAY

Datum konání:
26.01.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Smoke, P-jay, Yan Dark, Mark Evil, Billy Bright
 
 
Oficiální Toolroom Knights se S. Noferinim – Subgate B-day v neděli a P-jay B-day v sobotu ve Studiu 54

Subgate, P-jay, Finidi, Yan Dark, Kiffli, Pietros, Michael J, Raffael de la Rue a spousta dalších na dvou exkluzivních afterech o víkendu ve Studiu 54! Nadcházející víkend se budete mít ve Studiu 54 opravdu na co těšit. Na sobotu je připravena narozeninová after rezidenta P-jaye a v neděli je na programu oficiální afterparty po eventu Toolroom Knights v pražském Yesu, kde vystoupí jako headliner italský hřebec Stefano Noferini. Nedělní after bude zároveň i narozeninovou oslavou dalšího rezidenta – Subgatea, takže o zábavu rozhodně nebude nouze!

 

Jak jsme již zmínili, na sobotu je připravena B-day after rezidenta Studia 54 – P-jaye, kterému půjdou prostřednictvím setů pogratulovat jeho kolegové Yan Dark, Mark Evil, Smoke a Billy Bright. Pokud máte v sobotu namířeno do Studia 54, rozhodně nebudete litovat!

 

Nedělní afterparty se ponese v duchu oficiální after po eventu Toolroom Knights v pražském Yes klubu s italským producentem Stefanem Noferinim, mimo kterého se za mixem představí i rezidenti Studia 54 – Subgate, Finidi, Michael J a spousta dalších. Na oficiálním afteru, který bude zároveň B-day afterem rezidenta Subgatea, se kromě oslavence představí také Finidi, Michael J, Kiffli, Peet Sanders, Raffael de la Rue a Pietros!

Těšte se! Bude to velké!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016