PARTYINFO

 

SILVESTR

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Dail Manene, Meccanicii, Mike Morphine, DP1
Info:
http://www.mecca.cz
 
 
Jak jinak oslavit příchod nadcházejícího rok 2013, než v klubu Mecca

Přijďte si k nám do příjemného prostředí, nově zrekonstruovaného klubu  pro jedinečné zážitky a vzpomínky na Letošní nezapomenutelnou Silvestrovskou noc, která vás i vaše přátele, skvěle naladí do blížícího se roku 2013. Vysoká kapacita parketu, spousta barů, zkušený personál a stále čisté prostředí, zajistí skvělou a nerušenou zábavu.

 

Zcela nově zrekonstruovaný a změněný interiér klubu s jedinečnou Silvestrovskou výzdobou v KABARETNÍM  žánru s kryogenickými efekty a spoustou konfet vítajícími nový rok, vás vtáhne do světa, jenž ve vás zanechá krásné vzpomínky na tuto kouzelnou noc a nebudete ho chtít opustit.

Samozřejmě si zasloužíte tu nejlepší, krev rozpalující hudbu, jenž vám přinesou naši skvělí a chválení rezidentní Dj's Dail Manene-Meccanicii-Mike Morphine, nebo DP1 v nejúžasnějším krystalicky čistém sound systému Function One, jaký se může v dnešní době nabídnout.

Také jsme připravili žhavou, eroticky laděnou show v podání úžasné umělecké skupiny PRAGUE BURLESGUE s krásnými ženami a jejich sexy  lechtivými oblečky, jenž zpestří zábavu každému z vás. K tomu vás celou noc budou doprovázet naše nádherné, oku lahodící gogo tanečnice v sexy kostýmech pro téma této noci.

Ale co by to bylo za Silvestrovskou párty, bez pořádné barmanské show,proudem tekoucího šampaňského a spousty alkoholu létajícího vzduchem? O to se postarají naší velmi živí a styloví barmani, kteří to umí nejen pořádně rozbalit, ale také se postarají o to, aby jste nečekali dlouho na svůj oblíbený nápoj a mohli si užívat víru tance a zábavy.

Takže jestli stojíte o pořádnou, zábavou nabytou a nezapomenutelnou Silvestrovskou noc se skvělou hudbou a super lidmi, není o čem přemýšlet.

Těšíme se na každého z vás :-)

Zajistěte si jednu ze svých nejlepších oslav koupí lístku v předprodeji za výhodné ceny

190 CZK - Regular

690 CZK - VIP

Předprodej online

tickets.mecca.cz

NA MÍSTĚ:

290 CZK - Regular

990 CZK - VIP

Rezervace stolů:

tel.: +420 734 155 300

Těšíme se na každého z vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016