PARTYINFO

 

LA PASCOS NEW YEAR´S EVE

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Na Baště
DJs:
Airto, Kim Pixa, Sonja, Filip Dee
Popis:
vstup 150/200
 
 
La Pascos Silvestr s jedinečným line-upem v Praze!

Dovolte nám vás pozvat na skutečně jedinečnou silvestrovskou oslavu La Pascos New Year´s Eve...

 
Vystupující DJs není třeba představovat, jsou jimi majitel značky La Pascos, producent Kim Pixa (lapascos/systematic/berlin), který zahraje v ČR po dlouhé době svůj neobyčejný techno-house. Další se představí legenda pražské scény, rezident klubu Roxy DJ Airto (lapascos/roxy/prague), jehož house je zcela nezaměnitelný. Dalším v pořadí je Filip Dee (lapascos/prague), který předvede své pojetí nekomerčního elektra, indie house a bass music. Za něžné pohlaví se představí půvabná a velmi úspěšná DJane Sonja (lapascos/berlin), která vás rozparádí jedinečným berlinským deep housem!

Čeká vás velmi příjemný a moderní prostor letenské kavárny Na Baště, která bude nabízet kvalitní sound systém, projekci, teplou kuchyni po celou noc a bezkonkurenční ceny drinků. Stella Artois 0,5l za 35 Kč, Staropramen 0,5l za 25 Kč a jiné. Kavárna se nachází v samém centru Prahy, 5 minut chůze z tramvajové zastávky Čechův most nebo z Letenského náměstí. Při půlnočním přípitku si můžete vychutnat pohled na celou Prahu z Letenských sadů.

Zde náhled do mapy.

Kapacita je omezena! Pokud se budete chtít této jedinečné párty zúčastnit a mít jistotu vstupu, zapište se na VIP guestlist pod svým jménem! Pište na email info@lapascos.com ve tvaru SILVESTR, JMÉNO, POČET OSOB, KONTAKT (email/tel). Cena rezervačního vstupu je 150 Kč. Emaily a kontakty neuchováváme, takže se nebojte spamu! Vstup na místě 200 Kč. Pro více informací www.facebook.com/lapascos

V ceně je welcome drink, fresh fruits a nespoutaná zábava! Počítá se i s afterpárty, takže pokud neodpadnete, poobědváme muziku!

Těšíme se na vás!

http://www.facebook.com/kim.pixa
http://www.facebook.com/djairto
http://www.facebook.com/filip.dee
http://www.facebook.com/czsonja

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016