PARTYINFO

 

OLOMOUCKÁ VÁNOČNÍ PARTY

Datum konání:
21.12.2012 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Varna
DJs:
Enrico, Marinos Caswell, Andre, Mike Frost, Rio
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Kde vystoupí rezidenti Studia 54 poslední předvánoční víkend? Vyráží do všech koutů ČR

Zajímá vás, kde se přes poslední předvánoční víkend představí rezidenti Studia 54 – Enrico, Tommy Rogers, Subgate nebo Billy Bright? Checkujte tuto tiskovku! Nadcházející předvánoční víkend je doslova nabitý mejdany, na kterých se představí rezidenti Studia 54. Tentokrát jsme vám vybrali čtveřici – Enrico, Tommy Rogers, Subgate a Billy Bright a prozradíme vám, kde se přes víkend ukáží a rozhodně vás pobaví!

 

Pátek 21.12.

Enrico vyrazí se svým recordbagem do olomoucké Varny na vánoční party, kde se kromě něj představí například Marinos Caswell, Andre, Mike Frost a Rio, takže pokud se budete vyskytovat v Olomouci, měly by vaše kroky vést právě tam!

Tommy Rogers se společně se známým britským remixérem a zároveň oblíbeným hostem Lee Daggerem představí ve zlínském Áčku, kde na vánoční veselici vystoupí také Milhaus a Ed Vance!

Subgate vyrazí hned do dvou mimopražských měst. Prvním z nich je Plzeň a klub PH+, kde zahraje také Pavel Bidlo, O Jey Bee a další a po sléze se přemisťuje na svůj rezidentní event Creative do mosteckého klubu Glow!

Sobota 22.12.

Tommy Rogers roztančí společně s již zmiňovaným Lee Daggerem (UK) Staré Lázně v Kolíně a bude rozhodně o co stát! Tamní večírky jsou nabité skvělou atmosférou, která bude před Vánoci stát opravdu za to!

 

Subgate se vydá do klubu U Kolji v Litomyšli, kde proběhne oficiální Warm Up party k tradiční vánoční halovce Christmas party, která se odehraje 25.12. na pardubickém Výstavišti, kam zavítá i Studio 54 v jehož režii bude druhá housová stage!

 

Neděle 23.12.

Pokud chcete jít před Štědrým dnem pořádně zakalit, máte možnost vyrazit do pražského Coca, kde se uskuteční vánoční mecheche s rezidenty ze stáje Studia 54 – Enricem, Ronnym a Billy Brightem! O nabitý večer v podání této trojice rozhodně nebude nouze!

 

Kompletní informace o rezidentech Studia 54 a připravovaných akcích pod záštitou klubu Studio 54, navštivte www.studio54.cz nebo facebookovskou fanpage facebook.com/studio54.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016