PARTYINFO

 

DRUMATIC DJ SESSION

Datum konání:
18.01.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Bažina
DJs:
Babe LN, Myclick, Jane, Sirius, Phlegmatic
Popis:
start: 21:00, vstup: 70 Kč
Line-up:
Myclick: 21:00 - 22:00
Jane: 22:00 - 23:30
Babe LN: 23:30 - 01:00
Sirius: 01:00 - 02:00
Phlegmatic: 02:00 - 03:00
after DJ session: 03:00 - ??:??
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Drumatic DJ Session bude v lednu v klubu Bažina!

Dne 18.1. 2013 vás zveme na hudební večírek do prostoru Bažina! Klub Bažina nabízí opravdový underground se vším všudy a právě zde se uskuteční další Drumatic DJ Session, kde se během večera vystřídají zdánlivě neslučitelné škatulky jako drum´n´bass, breakbeat, minimal, nu:jazz, downtempo a house...

 

Prvím pánem bude DJ Myclick:

Od roku 1993 se pohybuje za mix pultem. Jeho krevní skupinou je house ve všech jeho fúzích. Od začátku roku 2004 do února roku 2008 dvakrát týdně vysílal na internetovém Radiu Akropolis, od začátku roku 2010 moderuje šestihodinovku Fluffy Clouds na Radiu 1. Je šéfredaktorem techno.cz a zároveň píše rozsáhlé reporty z navštívených akcí a připravuje pro tento web novinky ze světa taneční hudby.

http://soundcloud.com/myclick

Myclick

Druhým v pořadí je DJ Phlegmatic:

DJ Phlegmatic je multižánrový DJ působící zejména v Praze a okolí. DJingu se věnuje zhruba od roku 2001. Za dobu svého působení navštívil velké množství klubů po ČR, zejména v Praze. Několik zářezů je i ze zahraničí, např. vystoupení na největším evropském hiphopovém festivalu Splash! V roce 2010 byl také oficiálním DJem pro ČR celosvětové hiphop soutěže End of the Weak.

http://www.djphlegmatic.com/main/

Phlegmatic

Třetí je DJane Babe LN:

Jedna z prvních žen v Čechách, které učarovaly gramofony! V současnosti v povědomí převážně jako D´n´B DJane, jejíž sety jsou citlivou syntézou různých stylů. Začínala kolem roku 93´ během studia na AVU, nejprve na školních akcích a jako chilloutová DJane. Po okouzlení pomalejšími beaty a produkcí labelu Ninja Tunes, Mo Wax či Shadow Records postupně přechází k breakbeatu a (s odbočkou k rovným beatům) k D´n´B. Rezidence v klubech Roxy, Punto Azul, XT3, Palác Akropolis (většinou od jejich vzniku), kromě vystoupení v klubech a na festivalech v Čechách (např. Jelení příkop, Open Air Field, Cosmic Trip, Freestyle Masive, Creamfields, Love Planet, Urban Rapublic, Mighty Sounds a další) můžete Babe LN slyšet na Radiu 1, kde má vysílání ve středu a pátek mezi 12 - 15 hodinou.

http://www.radio1.cz/djs/49-bln/

Babe LN

Čtvrtým je Sirius - Mood:

Hudební projekt a DJ Sirius - Mood je jednočlenné seskupení, které tvoří Josef P. Od roku 2001 hraje drum´n´bass, breakbeat nebo minimal. V hudební produkci objevuje nové věci s atmosferickými prvky. Jeho oblíbenci jsou například: Seba, Lotek, LTJ Bukem, Duo Infernale nebo Kyoto Jazz Massive.

http://mixcloud.com/josefsirius

Sirius

Pátou DJane Ja ne:

Začala hrát v roce 1997 po boku DJe Touchwooda. Stala se rezidentkou klubu Punto Azul, kde měla večer "DnB Heavy Industries" a v klubu XT3 večer "Turntable Lounge", který uváděl špičku D´n´B scény. Zahrála v mnoha českých klubech a na free akcích. Doprovázela mnoho zahraničních D´n´B DJs (PANACEA, FRESH, GROOVERIDER, DIGITAL, MASHEEN, VECTOR BURN, DIAL8, VLAD+DUSHKA, BANBAN, B-COMPLEX, CAMO & KROOKED a další). Reprezentovala český D´n´B i v zahraničí (Berlín, Hamburg, Rostock, Londýn, Slovensko, Polsko, Rakousko). Zaměřuje se na rychlé tracky s hutnymi basovymi linkami a ráda vystupuje ve společných setech z více gramofonů s dalšími DJs. Od roku 2012 provozuje galerii music bar Abstrakt.

http://www.neurokyme.cz

Ja - ne


Podcast k této akci stahujte zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016