PARTYINFO

 

BIG DAY – LADIES DJS

Datum konání:
25.01.2013 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Adlet (Praha/Studio54 ), Mejsi (self/Sokolov), Liky (Praha/live), Mishell Anne (Liberec/selfbooking), Tokatko (Praha/Touster) + guest
Info:
http://www.bigday.cz
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 50 czk, poté 70 czk + welcome drink zdarma
Line-up:
22:00 – 24:00 Mishell Anne
00:00 – 01:30 Liky
01:30 – 03:00 Adlet
03:00 – 04:30 Mejsi
04:30 – 06:00 Tokátko
06:00 – 10:00 after djs
 
 
Lednové vydání Bigday s podtitulem Ladies DJs v Liberci

Poněkud jiný pohled má na BIGDAY jeho promotér. I on může hodně získat, rozhodně víc než jen pocit vlastního uspokojení. Prostřednictvím parties lze velmi dobře budovat osobní pověst a postavení v rámci komunity. Ovšem nic není zadarmo, i když o peníze v tomto případě nejde.

 

Pořádání Bigday vyžaduje především investice časové, protože, jak si určitě dokážete představit, v čase určeném pro podnikání toho moc neuspořádáte, tudíž nezbývá, než obětovat vlastní volno.

Říká se, že každý producent musí být egoman. Takhle to nezní příliš lichotivě, ale kus pravdy na tom nejspíš bude. Být chrlič parties a ,,náruživý návštěvník vlastních parties,, však k dobré party zcela jistě nestačí. Správný producent musí mít vzácný pozorovací talent, odvahu projevit vlastní názor a nutkavou potřebu podělit se o něj s ostatními. A hlavně musí mít notnou dávku trpělivosti a nadšení.

Proto BIGDAY a jeho další díl věnovaný krásným djkám, které jsme pro vás vybrali s tou největší pečlivostí. Jako první se za dj pultem objeví liberecká djka Mishell Anne, která Vás dostane do varu a připraví půdu pro Liky z Prahy. Po Liky se za pult postaví další sympatická Adlet – rezidentka klubu STUDIO 54. Více o Adlet naleznete na idj.cz/adlet. Dále nás poctí svou návštěvou djka, která mě nejvíc oslovila na loňském díle festivalu Mácháč a je to Mejsi z dalekého Sokolova. Tak a ,,pozor,,  jako jedna z dalšíc h hvězd a spolustvořitel myšlenky této párty v dámském kostýmu se podruhé na prknech Bigday představí  WO?MAN dj Tokátko (club TOUSTER/Praha). Nejen toto překvapení ale spousta dalších klubových vychytávek včetně speciálního ladies welcome drinku pro všechny ladies na Vás čeká na dalším díle BIGDAY – LADIES djs.

J.V.Býýýdej

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016