PARTYINFO

 

SILVESTROVSKÁ OSLAVA VE FABRICU

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Ringo, Fourcase, Denysa, Thomas Sedlak, Wecca
Popis:
start 22:00, vstup 100/200 czk
 
 
Závěr roku ve Fabricu nabídne řadu akcí

Na konec letošního roku si pro vás ostravský klub Fabric připravil ještě jednu pořádnou dávku akcí. Na údajný konec světa, tedy na 21.12.2012 se rezident Martin Gredner rozhodl oslavit své narozeniny na akci Evolution Special, kam si pozval i vynikajícího slovenského DJe a producenta ReOrdera, dále brněnského Hydrophonica, olomouckého nadějného DJ Coobchu a mladého Martina O´Traye.

 

Druhý den, v sobotu si naposled v tomto roce můžete ve Fabricu zapařit na old schoolové edici KLUBOŠKY s DJem Fourcasem.

Přímo na štědrý den, jen co rozbalíte dárky, se můžete přijít pochlubit novým svetrem s jelenem od babičky na večírek FABRIC ALL STARS XMAS Edition, kde se představí rezidentní DJs a jejich hosté: Danny Bright, Peter Key, Robiq, Dusk, VanVega a Tomy Pope. Navíc pro Vás chystáme vystoupení DJe, jako vánoční překvapení!

První svátek vánoční je již po několik let tradicí se setkat na vánočním SLIM SLAM DRUMU, kam tentokrát z Brazílie přijede BTK, z Maďarska Zero Method a české barvy bude hájit Cphone, Kyanid, Nikisha a Femfing.

A poslední akcí tohoto roku pak bude samozřejmě SILVESTROVKÁ OSLAVA ve Fabricu, kde Vám zahrají rezidenti klubu a můžete se těšit na průřez všemi styly, jako jsou vocal house, progressive, trance nebo techno. O půlnoci krom přípitku bude i Novoroční ohńostroj a během celého večera se těšte také na ovocné a čokoládové bary.

Na závěr bychom vám za celý Fabric Team chtěli popřát klidné a pohodové prožití vánočních svátků a nejlépe protančený vstup do roku 2013.

Klub FABRIC

Ostrava

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016