PARTYINFO

 

STEPSLET

Datum konání:
11.01.2013 - pátek
Místo konání:
Brno - Favál
DJs:
Crossfire (Crossfire Recordings, DSCI4 / Belgie), Sayko, X.Morph, Pier, Hrr.nec, Casper, Mystique, Checkmate, Lobotomia (Redrum Crew), VJ Spool (Pohon)
2nd stage - Cress, Blulajta & Rippa (Pan & Pes crew), Sayko (Redrum), Hrr.nec (Redrum)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 20:30, vstup do 22:00 70 czk, poté 100 czk
 
 
Crossfire na brněnském Stepsletu - bio
Crossfire hostem lednového Stepsletu

Hostem lednového Stepsletu bude jedna z významných postav Drum & Bassu, která se na scéně objevila začátkem nového Milénia. Bude jím člověk, který se narodil a žije v Belgii, jmenuje se Dimitri Van Simaeyse a nechá si říkat Crossfire. Jako každý rok v tomto období i letos zavzpomínáme na památku zesnulého kolegy, kamaráda, Redrumáka, DJe Adama Owerflova. Tento díl Stepsletu bude výjimečný ještě v jedné věci a to, že se bude hrát POUZE Z VINYLŮ do roku 2004. Na své si přijdou zejména pamětníci.

 

Ač spousta z nás má zimu rádo, jezdí na hory, vychutnává si čekání na volné místo v řadě u vleku, jsou mezi námi i ti, kteří musí zimu trpět ve městech. Recept na uvolnění by mohl mít Stepslet, na který jsme se při výročí památky Adama Owerflova pozvali producenta a DJe z éry, kdy hraní z jiného media než vinyl se považovalo za rouhání. Byla to doba, kterou jsme měli všichni rádi, ve které Adam vynikal a zásoboval nás deskama. Headlinerem lednového Stepsletu na Favále bude autor evergreenu Hydra, PAN Crossfire! Jako většina významných jmen i Crossfire měl originální zvuk a rukopis. Jeho svižný techy / jumpy / amen Drum & Bass byl ke slyšení takřka u všech tuzemských a přespolních DJů. Debutoval na labelu DSCI4 s již zmíněnou peckou Hydra a kromě vlastního Crossfire Recordings se jeho tracky objevily i na labelech 1210, Drop On Request a Avalanche. Sestavu hlavní stage doplní zástupci z řad pořadatelské Redrum crew Sayko, X.Morph, Pier, Hrr.nec, Casper, Mystique, Checkmate, večerem na mikrofonu provede Lobotima a vizuálně bude uspokojovat VJ Spool. Druhá stage, nazvaná Stage Of Many Styles, bude hostit pány Blulajtu a Rippu s psytrance a dubstepem, Cresse s electroswingem, Sayka v breakbeatovém setu a Hrr.nec, který zabrousí do hip hopu, breaku a disca. Přijďte na bar zavzpomínat na Adama a připít na jeho památku. To vše 11. ledna na brněnském Favále za 70kč do 22:00, po té za rovných 100kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016