PARTYINFO

 

MIGHTY SOUNDS 2013

Datum konání:
19.07.2013 - 21.07.2013
Místo konání:
Tábor - letiště Čápův dvůr
Live:
U.K. Subs (UK), Mad Sin (DE), The Creepshow (CA), Suicidal Tendencies, Ky-Mani Marley, The Subways,tba
Info:
http://http...
Popis:
vstup od 790 czk
 
 
Festival Mighty Sounds odstartuje už v pátek Festival Mighty Sounds s nejvyváženějším line-upem
Pomozte přírodě, Mighty Sounds i sobě – podpořte nákup eko nádobí

Festival Mighty Sounds a nejúspěšnější crowdfundinový portál Hithit.cz spojili síly, aby zásadní událost pro všechny fanoušky punku, rock’n’rollu, punkrocku, ska, rockabilly a dalších žánrů udělali ještě lepší než byla tato hudební přehlídka dosud. "Chceme být být ještě o kus příjemnější a ohleduplnější ke svému okolí než loni. Letos jsme si dali za úkol vyměnit tuny nepraktického plastového nádobí za rozložitelné eko nádobí, ze kterého se navíc skvěle jí," říkají organizátoři Mighty Sounds.

 

Tácky a příbory, které jsou vyrobené ze spadaných palmových listů, jsou ale o dost dražší, než dosud používané tácky plastové. Přes Hithit.cz proto promotéři zkouší na ekologický projekt získat drobnější i větší příspěvky právě od příznivců hudební přehlídky, která se letos bude konat 19. - 21. 7. tradičně na letišti v Táboře. Za prvních pár dnů jim fanoušci už poslali téměř 40 tisíc korun.

Za drobné i větší příspěvky organizátoři nabízí celou škálu odměn, od dobrého pocitu a zařazení do jmenného seznamu mecenášů přes festivalový merchandise po VIP vstupenky a unikátní pobyt v backstagi spolu s kapelami a organizátory. Víc informací najdete na stránkách projektu.

Už devátý ročník festivalu, který letos přiveze mimo jiné Suicidal Tendencies, The Subways, Ky-Mani Marleyho nebo Skindred, se snaží každoročně zvýšit komfort pro návštěvníky a přispět tak k atmosféře, o které drtivá většina fanoušků tvrdí, že je v České republice naprosto unikátní. Podpořte dobrou myšlenku, pomozte udělat Mighty Sounds ještě lepší a získejte za to navíc odměnu od organizátorů!

"My jsme rádi, že prostřednictvím Hithit.cz, vzniká projekt, který přispěje ke komfortu návštěvníků nám sympatického festivalu Mighty Sounds, a navíc uleví ekologické zátěži, která logicky z takto masové akce vzniká," říká za crowdfundingový portál Hithit.cz jeden ze spolumajitelů Pavel Eichler.

www.hithit.com

www.mightysounds.cz

 
Festival Mighty Sounds letos s nejvyváženějším line upem Mighty Sounds vyšperkují žánrová esa: Suicidal Tendencies, Ky-Mani Marley a The Subways
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016