PARTYINFO

 

GET BACK! VERY SPECIAL EDITION

Datum konání:
28.12.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Back Doors
DJs:
Brady, Pat Bedeau (Strictly Music, UK), live sax by Láďa Drtina
Info:
http://www.backdoors.cz
 
 
Get Back! Very Special Edition @ BackDoors bar

Party GET BACK! funguje v Backdoors již od jeho otevření a vždy se profilovala jako noc pozitivní housové muziky plné živých nástrojů, perkusí a vokálů. Na této noci spolu s jejím rezidentem, Djem Bradym, vystoupila řada hostů a to jak Djs, tak i doprovodných muzikatů a zpěvaček. A nejinak tomu bude i tentokrát. V pátek 28.12.2012 vystoupí Brady v doprovodu saxofonisty Ládi Drtiny, frontmana kapely Soul Collection a The Party Band.

 

Pomyslnou třešničkou na dortu pak bude návštěva z britských ostrovů. Pozvání do nově zrekonstruovaného prostoru baru Backdoors přijal PAT BEDEAU, producent a DJ z Milton Keens a  zakladatel labelu Strictly Rhythm. Českým posluchačům pak není vůbec neznámým jménem, již několikrát měl možnost ve stověžaté matičce vystoupit a vždy sklidil pozitivní ohlasy. Pojďme si ho trochu představit:

Pat Bedeau bio:

Producent a DJ Pat Bedeau, původem z Grenady, míchá do svých setů pozitivní mix soulful housu, který odráží mnoho různých vlivů z jeho bohatého hudebního backgroundu a to hlavně ze soulu, jazzu, hip-hopu, funku & reggae.

Vyrůstal ve městě Milton Keynes, kde navštěvoval první rave parties během pozdních osmdesátých let a ze kterých se utvořila Patova láska k house music.

Za dobu svého působení na scéně měl možnost vystoupit v klubech po celém světě, např. po celé Velké Británii, Amsterdamu, Miami, Praze, Filadelfii, New Yorku, Indii a na Ibize a hrál po boku stálic jako King Britt, Mr C, Neil Pierce, Seb Fontaine, Phil Asher, Dj Pioneer, The Angels of Love, Jamie 326, Dj Romain a Sean McCabe.

Pod hlavičkou "Strictly Music" vystupuje po boku svého bratra Terryho a dlouholetého kamaráda Carlo Nigra.

K vlastní tvorbě se Pat poprvé dostal ve spolupráci se Stevem Gurleym, se kterým složili skladby Affection a Just Can't Wait se zpěvačkou Chanel (My Life, Dance and If You Love Me) a nedávno Pat také spolupracoval s Kenny Largem, Episodes Records na 4 skladbách na albu Day & Night, které jsou nyní na iTunes po celém světě.

Další projekt Trak Godz tvoří s DJ Romainem (Nu Faze Records, New York) a talentovaným londýnským producentem Alex Tomsem. Tato trojice pracuje v současnosti na skladbách „Faro Godz, Street Walker (Back 2 Da Old School) a Body Fusion."

A aby toho nebylo málo, Pat založil také vlastní label Strictly Music, kde hodlá ve své producentské činnosti pokračovat.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016