PARTYINFO

 

SAY YES

Datum konání:
14.12.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Tazz, Manio, Airto
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
DJs Tazz, Manio a Airto na Say Yes tento pátek v pražském Yes klubu

Již tento pátek 14.12. proběhne v pražském Yes klubu další pokračování party Say Yes, které proběhne tentokrát v energickém house / tech-house / progressive stylu. Bavit vás bude zkušená DJská trojice Tazz, Manio a Airto.

 

Tazze můžete znát díky jeho projektu Progressive session, se kterým procestoval celou republiku, nebo také díky jeho klubovkám Sheexy house v Chapeau a House Elements v Roxy. Je zdatným DJem již od roku 2000 a na parties kde vystupuje nikdy není nouze o rozjetou zábavu.

Manio patří mezi nejdéle hrající domácí DJs, jeho kariéra započala již v roce 1994. Je autorem několika mixovaných kompilací i vlastních releasů pod značkou ECA, podílí se na produkci celé řady úspěšných domácích eventů. V současné době je rezidentem populární pražské klubovny 2.patro, kde má vlastní noc Meeting point.

Airto je dalším z řady protřelých a časem prověřených českých DJs, vystupujících již od 90.let. Je dlouholetým rezidentem klubu Roxy, kde jej proslavila především party se samovysvětlujícím názvem Elektra.

 

Na Say Yes vám tahle trojika podle svých vlastních slov tentokrát "pořádně protáhne kosti," takže se připravte na pořádně našláplou a rozjetou atmosféru, která vás donutí tančit celou noc! Vstup je příjemně ZDARMA, takže neváhejte a doražte v pátek do Yesu! Začínáme ve 22.00.

Facebook event naleznete na: www.facebook.com/events/479562235429058

 

Tak Say Yes! Už se na vás tešíme:)

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016