PARTYINFO

 

DEEP INSIDE - KACZKA B.DAY SPECIAL

Datum konání:
15.12.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Lucas, Hulan, MCB, NKyp, Dr. J
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Sobotní Deep Inside v Baru Černá Ovce

V sobotu 15. prosince se bude konat další pokračování párty Deep Inside ve vyhlášeném a příjemném music a cocktail baru Černá Ovce, který se nachází na adrese Americká 29, Praha 2 - Vinohrady.

 

Tentokrát se jedná o speciální narozeninový díl a proto jsme si pro vás připravili kvalitní line-up. Jako hlavní host vystoupí zkušený DJ, producent a promotér, majitel úspěšného labelu Nightpunk Records, jenž je zárukou perfektního mejdanu - Lucas Hulan. Dále se můžete těšit na rezidenty DJ MCB a DJ N-kyp, které podpoří domácí zástupce Dr. J. Během noci uslyšíte, mimo jiné, podle momentální nálady či atmosféry v klubu spoustu klasických pecek a samozřejmě sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat a příjemné vokály. Chceme naše posluchače hned od začátku dostat do uvolněné pozitivní atmosféry a vyvolat v nich pocit pohody a relaxace.

Černá Ovce je tak trochu jiný bar, kde si stojí za tím, že ví, co dělají. Dokonale se postarají o vaše chuťové buňky. Bar Černá Ovce není jen cocktail bar, ale bar s dobrým výběrem domácích a zahraničních vín a velice kvalitní nabídkou rumů z celého světa, kterou neustále pro své zákazníky rozšiřují. Jak sami majitelé barmani říkají - nejsme naprogramovaní roboti, kteří mají naučené fráze, namalovaný úsměv na tváři a v zázemí vás nebudeme pomlouvat, že nás otravujete s jedním pivem, protože vám umíme nabídnout i lepší pití!

Přijďte se pobavit a zapařit,

těšíme se na vás :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016