PARTYINFO

 

UNIQUE - SPECIAL SOULFUL SESSION

Datum konání:
27.12.2012 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Brady & Few (bypass-party.cz), Sanny & Andrew J (DeepDrink) featuring live sax by Rich FD (United Heads)
 
 
Unique - Special Soulful Session @ Pekelnej bar

Party UNIQUE se po delší odmlce vrací do Pekelnýho baru a to hned s velmi speciálním vydáním. Tentokrát však neuslyšíte to, na co jste byli od rezidentů Bradyho a Fewa zvyklí. Celá noc se totiž ponese v daleko klidnějším duchu deep a soulful housu. Jako hosté přijali pozvání zástupci seskupení DeepDrink z chladného severu – Sanny & Andrew J. Obě dvojice pak na živý saxofon doprovodí Rich FD z kapely United Heads a vy si budete moci po přípravách vánoc a shánění dárků konečně oddechnout a řádně potrénovat na silvestrovské oslavy!

 

Sanny & Andrew J bio:

Za projektem Deep Drink se skrývají dva DJové původně z Liberce, AndrewJ a Sanny. AndrewJ v současné době žije v Nottinghamu, ale i to mu nebrání v občasném společném hraní a produkování hudby. Přestože jsou oba relativně mladí, od roku 2003, kdy začali hrát, mají na svém kontě spoustu zajímavých vystoupení nejen v místních vyhlášených klubech jako např. Experiment, Fauxpas nebo Liquid, ale i v známých pražských klubech jako Roxy, Radost FX nebo Cross. V současné době je jejich domovským prostorem bar Experiment v centru Liberce, který je jako jediný v Liberci zaměřen na nekomerční styly a kde se od jeho otevření vystřídala za gramofony pěkná řada známých jmen světové house music v čele s DJs jako Da Sunlounge, Kinky Movement nebo JR From Dallas …

Když si dáte Deep drink, pohltí vás směs plná melodického funky deephouseu okořeněná o sexy vokály. Optimální kompromis mezi jemnými efekty, veselými samply a živými nástroji vás jistě v tomto chladném období zahřeje na duši. AndrewJ a Sanny se stali ve svém domovském městě synonymem pro soulful dance music. A jelikož jsou stále věrni původní myšlence house music, tak kromě hraní z Traktor Scratche nadále vybírají ty nejlepší pecky ze svých vinylových sbírek.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016