PARTYINFO

 

SHADOWBOX @ ROXY

flyer
Datum konání:
01.02.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Technimatic (Technicolour & Komatic, UK), 2K & Sweg (rezident) feat Filip Markes (live sax), Anakin, Rudeboy
2nd stage - 2K, Sweg, Anakin, Rudeboy & Nikola, Macumba
VJ: Quark / astraL d:VISION
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 100 czk, poté 170 czk
Line-up:
22:00 - 01:00 2K & Sweg feat. Filip Markes (live sax)
01:00 - 03:00 Technimatic (Technicolour & Komatic, UK)
03:00 - 04:00 Rudeboy
04:00 - 05:30 Anakin

chillout:

22:00 - 00:00 Macumba
00:00 - 01:00 Rudeboy & Nikola
01:00 - ??:?? Nikola, Anakin, 2K, Sweg
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Technimatic již tento pátek v Roxy

Liquidový mejdan měsíce se blíží. Tento pátek 1. února vystoupí v pražské Roxy britský projekt Technimatic, za kterým stojí dvojice producentů Technicolour & Komatic. Celý večer odstartují rezidenti akce 2K & Sweg v doprovodu Filipa Markese, které v průběhu večera doplní Shadowbox DJs Anakin a Rudeboy.

 

Chillout se ponese v pomaleším duchu, tešte se na sety DJs z hlavní stage, které navíc podpoří Macumba a Nikola. O projekce se postará VJ: Quark / astraL d:VISION a do 23. hodin nabízíme opět snížené vstupné.

Rádi bychom vás také pozvali na další díl s Danny Byrdem a MC Dynamitem, který proběhne 1.3.2013.

Set: UKF Music Podcast 26 - Technimatic

Video: Shadowbox @ Roxy - Technicolour 2012

 

Technimatic profil (text Blofeld):

V dnešní době je velmi těžké najít hudebně bohatý a emočně nabitý drum`n`bass, a právě proto si produkce Petera Rogerse (Technicolour) a Andyho Powella (Komatic) okamžitě získala pozornost, když poprvé zazněla na chodbách centrály labelu Shogun Audio.

Dva obrovské talenty nové vlny Liquid Funku - Komatic a Technicolour spolu začali spolupracovat jako producenti již okolo roku 2008, kdy ještě nikdo ani netušil, jaká toto duo čeká budoucnost - následovalo vydání jejich tvorby na labelech jako jsou: Critical, Technique, Spearhead nebo Shogun Limited či velká podpora jejich produkce na britském BBC radiu 1 od Crissy Crisse či Baileyho dále se také dočkali supportu od online radia Bassdrive.com, které je mnohými považováno za nejlepší d&b online radio.

Shogun Audio nikdy nespí na vavřínech a rychle rozeznalo potenciál tohoto dua, takže nyní můžou hrdě ohlásit, že nově vzniklé spojení těchto hvězd pod názvem Technimatic se exkluzivně zapsalo pod znovuoživený imprint Shogun Limited. Jejich první release pod tímto labelem "Unfinished Business/She Knows It" vyšel již v říjnu 2012 a v těchto chvílích doráží na pulty po světě jejich příspěvky do druhé antologie D&B Areny, třetího vydání kompilace SICK music (Hospital) a skvělý track "Solace" v posledním čtvrtém EP Evolution Series přímo ze stáje Shogun Audio! Spojení projektu Technimatic a jednoho z největších “bass” labelů na scéně bylo jistě událostí roku 2012. O této dvojce ještě hodně uslyšíme v roce 2013 na kdy mají naplánováno vydat své debutové album a řadu dalších věcí.

 
Technimatic na únorovém vydání Shadowbox @ Roxy Do Roxy se chystají Technimatic, Paul Banks, Skream a další

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016