PARTYINFO

 

MODESTEP (UK)

Datum konání:
27.02.2013 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Suki, S-Bish
Live:
Modestep (UK), Document One
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup 440 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Modestep vydali první desku Evolution Theory

Britská elektro-dubstepová kapela MODESTEP vydala 11. února svou první, dlouho očekávanou, studiovou desku Evolution Theory. Skalní fanoušci dobře vědí, že v rámci celosvětového turné nám MODESTEP desku přijedou představit do Prahy už 27. února! Akce se koná v pražském klubu Roxy. Vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro.

 

Album vznikalo celé 2 roky nachází se na něm vše, co kapelu během jejich života ovlivňuje: směs dubstepu, metalu, house, hip hopu, electra i popu. Na albu najdeme plno skvělých hostů, jako jsou například Popeska, Koven, Bewham Generals a další. Naživo se tedy máme na co těšit!

MODESTEP podpoří skvělí lokální DJs Suki a S-Bish, a zároveň také britští kolegové Document One. Document One předskakují MODESTEP na většině evropských koncertech turné a dle reakcí publika je jasné, že to byla ta nejlepší volba!

MODESTEP tvoří tři DJs – Josh a Tony Friendovi a Matthew Curtis a trochu nečekaně také kytarista Nick Tsang. Takto dohromady vytváří originální mix dubstepu s rockovými prvky. U dubstepu je spolupráce s živým nástrojem velmi netypická. Svou originalitou si MODESTEP brzy získali velký ohlas. Na svých koncertech ze sebe vydávají všechno a každá jejich show je velkým zážitkem.

Line-up:
MODESTEP
DOCUMENT ONE
Suki
S-Bish

Nenechte si ujít zcela první koncert MODESTEP v České republice. Již 27. února v klubu Roxy!

 
Předskokani britské kapely Modestep jsou již známi Modestep si přijedou do Čech zahrát premiéru v únoru 2013

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016