PARTYINFO

 

ESSENTIAL PROGRESSIVE TRIBAL

Datum konání:
08.12.2012 - sobota
Místo konání:
Zlín - DJ Lab
DJs:
Progressive Brothers (MCB & Sunafera), Lucasch (Strobe)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Essential Progressive Tribal v klubu DJLab

V sobotu 8. prosince se koná další pokračování klubovky Essential Progressive Tribal v legendárním zlínském klubu DJLab, jenž se nachází v centru města v Soudní ulici.

 

Večerem vás bude provázet, jak jinak, hudební formace the Progressive Brothers ve složení DJ MCB & Sunafera. Díky jejich dlouhodobé, dlouholeté spolupráci a vytříbenému, téměř totožnému výběru hudby, se jejich produkce zaručeně vždy promění v jeden harmonický celek. Můžete se těšit na masívní, atmosferický, undregroundový sound okořeněný správnou dávkou stupňujícího se napětí, tribalové zvuky, našláplý tepající beat, příjemné vokály a také špetku dnes již klasických progressive pecek. Navíc jsme opravdu rádi, že tentokrát přijal pozvání DJ Lucasch, zakladatel a majitel agentury Strobe.cz, který se DJingu věnuje od roku 1999. Během mnohaleté kariéry si zahrál na spoustě akcí po celé ČR a také v mnoha známých klubech v zahraničí. V současné době se prezentuje na parties nejčastěji mixem melodického tech-housu a groovy techna.

Atmosféru večera podtrhne nevšední a vychytaná projekce, která je nedílnou součástí a dotváří tak dokonalý audio-vizuální zážitek. Na osvěžení pro vás bude na baru připraveno čerstvé ovoce.

Přijďte zapařit, těšíme se na vás, the PB & DJLab crew :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016