PARTYINFO

 

COMMANDERS OF HARDCORE

Datum konání:
19.04.2013 - pátek
Místo konání:
Praha - Hoodoo
DJs:
Dano, Tellurian, Painbringer, The Philisopher, Danny Firestone, Masox, Raiden, Ychy, Eddrum aka Eddie Mur, Peter Costa, Rob Smile, Jag Kiranmay, Different DJ, NGR
Info:
http://www.facebook.com...
vlad-im-ir@centrum.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Tellurian: "We are ready with classical & brand new hardcore stuff!" Tellurian: "Připravíme si klasické věci versus nové pecky stylu hardcore!"
Legendární holandští DJs Dano a Tellurian aka Leviathan dorazí do Prahy

Legendy holandské taneční scény, pravidelně vystupující na takových party jako je Thunderdome, Dance 2 Eden, Groundzero a dalších se představí se svými našlápnutými sety. DJ Dano zahraje poprvé v Čechách, což by si neměl nechat uniknout žádný milovník tvrdé taneční hudby!

 

Podpoří je svým live-actem Danny Firestone (Danny Weeland), dále pak Cenobite DJs Painbringer a The Philosopher. Celá noc se ponese v duchu starého i nového holandského hardcore, psycore, artcore, trancecore, přičemž v průběhu večera zazní mnoho nových singlů z produkce Cenobite Records!

Z české scény se představí se svými hardcore sety DJs Masox z legendárního OKTEKK system,  Raiden z Czech Gabber Force a závěr na plné pecky zajistí Ychy vs Mephisto z Prague Nightmare!

Pro druhou stage je připraven speciální koncept „Good faires of house music Fusion“.

První část večera bude zasvěcena deephousovému FUSION Warm-up v podání borců DEEP SMOKE a SEVA Records. Jako první se představí DJs Eddrum aka Eddie Mur, Peter Costa, po nich pak vystoupí se svým speciálním setem Rob Smile a Jag Kiranmay, majitelé Deep Smoke a Seva Records!

Dále se v průběhu noci představí, již podruhé během večera DJ Tellurian se svým netradičním setem plným oldschool house, trance, mellow a acid fláků -jde o výjimečnou možnost slyšet tohoto skvělého holandského DJ 2x během noci na jedné akci!

O správně vyladěný závěr večera se pak postarají Different DJ aka MSX se svým house music a NGR s bassline/electro setem.

Podpořte tuhle unikátní akci! Pozvěte známé a sdílejte informace dál, abychom pro tuhle hvězdnou HARDCORE partu vytvořili co nejlepší atmosféru!;-)

Line Up:

COMMANDERS OF HARDCORE stage

DANO /Dream Team, Mokum Records/

TELLURIAN / LEVIATHAN /Mokum Records, Cenobite Records/

PAINBRINGER /Cenobite Records/

THE PHILOSOPHER /Cenobite Records/

DANNY FIRESTONE /Cenobite Records/

DJ MASOX /OKTEKK/

DJ RAIDEN /CZECH GABBER FORCE/

DJ YCHY vs MEPHISTO / PRAGUE NIGHTMARE/

GOOD FAIRES OF HOUSE MUSIC FUSION stage

DJs Eddrum aka Eddie Mur /Neurokyme/

Peter Costa /Pornooo! Crew DJs/

Rob Smile /Deep Smoke/

Jag Kiranmay /Seva Records/

DJ Tellurian /Cenobite Records/

Different DJ /Marshmallow/

NGR / KMTS/

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016