PARTYINFO

 

NIGHT OF HEROES

flyer
Datum konání:
02.02.2013 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Armand van Helden, Antoine Clamaran, Sander Kleinenberg, Mauro Picotto, Angelo Mike, Loutka, Bidlo, Chris Sadler, P@co, Richard Reynolds, Dail Manene
Info:
http://www.decadance.cz
info@decadance.cz
Popis:
start 21:00, vstup od 650 czk
Line-up:
MAIN STAGE – STŘEDNÍ HALA
 
20:45 - 21:45 Loutka vs Bidlo
21:45 - 23:00 Angelo Mike
23:00 - 00:45 Antoine Clamaran
00:45 - 02:30 Armand Van Helden
02:30 - 04:15 Sander Kleinenberg
04:15 - 06:00 Mauro Picotto
 
DOKLUBU.CZ STAGE - FOYER

21:00 - 22:00 Peer van der N.
22:00 - 23:00 Dail Manene
23:00 - 00:00 Topas Brothers
00:00 - 01:20 Loutka
01:20 - 02:40 Bidlo
02:40 - 04:00 Chris Sadler
04:00 - 05:00 P@co
05:00 - 06:00 Richard Reynolds
 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k Night Of Heroes
Armand Van Helden: "Trendy jdou mimo mě"

Přinášíme vám krátký rozhovor s hlavní hvězdou Night of Heroes, americkým producentem Armandem Van Heldenem. Ten vystoupí jako headliner již 2. 2. V Průmyslovém Paláci v Praze na akci Night of Heroes.

 

Q: Kterou klubovou scénu považuješ za nejzásadnější?

AVH: Britská scéna je zásadní a z mého pohledu i „nejzdravější“ na světě, pravděpodobně společně s australskou. Hodně mojí produkce má kořeny v britské scéně.

Q: Máš za sebou mnoho remixů pro umělce z celého světa – od Rolling Stones až po Puff Daddy. Pokud bys mohl spolupracovat s některým umělcem, který již není mezi námi, kdo by to byl a proč?

AVH: Steely Dan kvůli jeho velkému nadání pro psaní textů a Michael McDonald pro jeho charakteristický a procítěný hlas.

Q: S Duck Sauce jste v posledních letech uspěli napříč všemi hudebními žebříčky. Očekávali jste tak velký úspěch singlu Barbra Streisand?

AVH: Ne, to ne. Myslím si, že nikdo neumí odhadnout úspěšnost skladby po prvním poslechu. U této skladby bych to sám nikdy nepředpokládal.

Q: Prý jste zvažovali i název s jinými celebritami. Je to tak?

AVH: Ano, vyzkoušeli jsme několik jmen, ale zas tolik jich nebylo. Jedním z nich byl třeba Neil Diamond, ale neznělo to tak dobře jako Barbra Streisand.

Q: Dává ti spolupráce v rámci Duck Suace něco víc než sólové hraní?

AVH: Doufám, že lidé porozuměli naší tvorbě správně. A to nemyslím nějak špatně vůči našim fanouškům. Je to všechno zábava. Doufáme, že je všem jasné, že tvorba téhle hudby je pro nás nesmírně zábavná činnost a dokážeme to skrze tyhle tracky předat i dál. Navíc to vzniká velmi organicky. Není to hudba budoucnosti, ani si na to nehraje.

Q: Sleduješ trendy v současné taneční hudbě?

AVH: Trendy jdou mimo mě. Nesnažím se hudebně uspokojit určitou skupinu lidí jen proto, že se jim zrovna líbí konkrétní hudba v daném období. Produkuji, co mě se líbí a co je v mé hlavě. Možná právě proto mě pak napadají neobvyklé kombinace stylů, které mají ve finále úspěch.

Q: Jaký hudební styl tě nejvíce ovlivnil?

AVH: Bez diskuse to byl Hip hop. Dodal bych, že spousta producentů taneční hudby to má podobně. Je to někdy až komické, že tyhle dva tábory na sebe hledí s opovržením. Přitom hodně samplů a skvělých remixů má kořeny v hip-hopu a samozřejmě další skvělé hudbě, která vznikala v 90. letech. A aby to bylo komplikovanější, tak to funguje i naopak.

Q: Nevadí ti, že si k tobě chodí pro remixy i popoví a populární umělci? Tvé kořeny jsou přece jen v undergroundu.

AVH: Pravdou je, že většina umělců ani neví, kdo jsem a co dělám. Většina ode mě neslyšela ani jedinou věc. Problém je v tom, že když umělec podepisuje smlouvu s vydavatelstvím, tak je tam v 99% také uvedeno, že o autorovi oficiálního remixu rozhoduje taktéž vydavatelství. Mohou tedy nechat udělat remix od kohokoliv na světě, aniž by do toho zasahoval samotný umělec. To jen pro vysvětlenou, že to opravdu není o tom, že by mi zavolal konkrétní umělec a chtěl po mě remix. Pro mě je to pak zakázka, která mi třeba pomáhá v marketingu na jiných trzích. Není na tom nic bohulibého. Tak to chodí. Já jsem pro tyto umělce spojením s undergroundem a tak to je.

Q: Vinyl nebo CD?

AVH: CD

Q: Ibiza nebo Miami?

AVH: Ibiza

Q: Máš nějaké poselství pro začínající DJe?

AVH: Dříve to bylo opravdu o hraní, dnes je to více show. Pokud stojíš na podiu jako kůl v plotě, tak si o tobě lidé myslí, že nejsi tak dobrý DJ, jako když se u toho kroutíš a máváš rukama. DJing se stal více formou představení, než aby vynikla jeho samotná podstata. Lidé nekoukají na line-up a vybírají podle toho, jestli tam bude dobrá party a zábava. Pokud chce být někdo na obou březích, musí si najít správný způsob, jak publikum nejen pobavit, ale také zároveň hudebně vzdělat.

 

Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketstream.

Více informací na www.decadance.czwww.facebook.com/decadanceparty

Vstup pouze od 18ti let.

Kategorie a ceny vstupenky:

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 650 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 750, 850 a 990 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 990 Kč, dále pak 1090, 1190 a 1390 Kč na místě.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 1990 Kč, dále pak 2090, 2190 a 2390 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. 
Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.decadance.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion nebo objednávejte na čísle 734 538 699. Vstupenky na dobírku objednávejte na info@decadance.cz, poplatek 84,- Kč.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
Night of Heroes vizualizace Nabídka VIP boxu na Trancefusion a Night Of Heroes Night Of Heroes – trailer Night Of Heroes – Armand Van Helden v Průmyslovém paláci

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Decadance - Night Of Heroes od TiGiho Report z Decadance - Night Of Heroes od Čéši
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016