PARTYINFO

 

ROXY ECSTASY - NEW YEAR"S EVE 2012

Datum konání:
31.12.2012 - pondělí
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Fatty M, CJ Fox, Kmin
2nd stage - Yannick & Filip Markes, 2K, Sweg
NoD stage - Biodan, Tazz, Tomics
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 21:00, vstup od 300 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na silvestrovkou party Roxy Ecstasy zbývá posledních pár vstupenek za 300 czk

Rok 2012 se blíží ke svému konci a s tím se výrazně tenčí i limitovaný počet vstupenek na silvestrovskou party ROXY Ecstasy *New Year"s Eve 2012* za exkluzivní cenu 300 czk. Posledních pár kusů z této série seženete v předprodeji sítí Ticketpro a Ticketportal nebo ještě 21. 12. od 16:00 do 20:00 v NoD, kde jsou vstupenky k mání bez poplatků. Pokud se na vás ale náhodou nedostane, nezoufejte!

 

Po vyprodání limitované série vstupenek budou uvedeny do prodeje v síti Ticketpro a Ticketportal vstupenky za 640 czk + poplatky, nicméně pokud od 28. 12. do 31. 12. zavítáte do ROXY, vždy od 14:00můžete přímo na vstupu do klubu pořídit vstupenku na ROXY Ecstasy *New Year"s Eve 2012* za zvýhodněnou cenu 490 czk! Prodej vstupenek za zvýhodněnou cenu bude navíc fungovat i v průběhu NYE Warm Up Parties, tedy Friday in Kick Da Night (28. 12.), Climax (29. 12.) a Sunday Refreshement(30. 12.).

A co že vás na silvestrovském mejdanu ROXY Ecstasy *New Year"s Eve 2012* vlastně čeká?  Kromě obligátního welcome drinkudrobného občerstvení se těšte v celém klubu ROXY a prostoru NoD speciální silvestrovské vizualizace od VJ Quark / astraL d:VISION a chybět nebude ani silvestrovský light design a laser show v režii Everset či tematické dekorace. Aby toho nebylo málo, na všech pěti barech budou navíc od 21:00 do 24:00 panáky Bacardi OakHeart a Finlandie za poloviční cenu a chystají se také na speciální akce s malými panáky zdarma, které budou probíhat po celou noc na vybraných barech.

Co se týče hudební náplně ROXY Ecstasy *New Year"s Eve 2012*, jako každý rok i letos bude samozřejmostí přítomnost domácí DJské špičky, která zahraje na celkem třech scénách. Main stage bude již tradičně patřit house music, když se za DJský stůl postaví osvědčení a zkušení DJs hrající velmi pestrou škálu současného house. Jmenovitě to budou TrávaFatty MCJ FoxKmin. Druhá stage situovaná v ROXY chill outu, kde zahrají DJ Yannick se saxofonistou Filipem Markesem a duo 2K & Sweg, pak nabídne krom house music také například liquid funk a další žánry, jež vás zaručeně roztančí.

Třetí scéna, která bude v prostoru NoD, pro změnu slibuje exkluzivní silvestrovskou DJ Fusion, kterou bude mít pod palcem trio BiodanTomicsTAZZ. NoD, jenž v rámci silvestrovského mejdanu ponese podtitul Comfortable Fresh Zone, nabídne návštěvníkům také lehké občerstvení stejně jako možnost dát si oraz od divokého mejdanu v ROXY a nabrat novou energii v pohodlných sedačkách. Ti hladovější pak budou moci až do pozdních nočních hodin využít denní nabídky jídel za velmi příznivé ceny.

Pokud se tedy rozhodnete strávit oslavy konce stávajícího roku a začátku toho nadcházejícího v jedinečných prostorách ROXYNoD, můžete se spolehnout, že zažijete extatickou taneční party se vším, co k ní patří.

 
Chcete originální vánoční dárek? Potěšte kulturou, kupte vstupenku na koncerty v Roxy Roxy uvádí limitovanou sérii zvýhodněných vstupenek na silvestrovský mejdan!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016