PARTYINFO

 

JAMES MURPHY (LCD SOUNDSYSTEM)

Datum konání:
05.12.2012 - středa
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
James Murphy (LCD Soundsystem / US), Mardoša
Live:
MIDI LIDI, Puding Pani Elvisovej, Ventolin
Popis:
start 20:00, vstup 290 Kč + poplatky
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Pořádná mikulášská nadílka hudby v MeetFactory. MIDI LIDI zvou na Jamese Murphyho, Mardošu, Ventolina a Puding paní Elvisovej

Jediný podzimní klubový koncert kapely MIDI LIDI v Praze exploduje v MeetFactory, ve středu 5. prosince. Mezi hosty unikátního večírku bude James Murphy z LCD Soundsystemu, Puding Paní Elvisovej, DJ Mardoša z Tata Bojs a elektronický projekt Davida Koubka aka Ventolina.

 

Jeden z vrcholů podzimní klubové scény proběhne v MeetFactory a mikulášská nabídka bude opravdu, ale opravdu bohatá:

LCD Soundsystem není potřeba představovat – skupina, která setřela tenkou čáru mezi žánry „indie“ a „taneční“ a má na svědomí hity jako Daft Punk Is Playing at My House nebo North American Scum loni ohlásila oficiální konec a její tvorbu dnes připomínají už jen tři vydaná alba a film o rozlučkovém koncertě z Madison Square Garden. Vůdčí osobnost a zpěváka kapely Jamese Murphyho uslyšíme a uvidíme. Jeho barvité sety provedou posluchače zákoutími taneční hudby, klasikami nezávislé scény nebo newyorkského funku.

Právě pro jeho eklektičnost si Jamese vybrali MIDI LIDI jako hosta pro svůj jediný pražský koncert podzimní sezony, během něhož zazní jak songy z dosavadních tří desek, tak z netradičního soundtracku k Polskemu filmu. Parta kolem stále známějšího nezávislého filmového tvůrce Petra Marka si k opuletnímu hudebnímu večírku přizvala ještě slovenskou indie-popovou kapelu Puding Pani Elvisovej a svojí novou desku zde pokřtí elektro solitér Ventolin. David Koubek aka Ventolin představí  živý upbeatový elektronický projekt (Live PA), kombinující prvky elektra, raného acid house, punku a techna. Ventolin používá různé krabičky, efekty a živě s nimi vytváří svou hudbu, která je energická a úspěšně překonává odtažitost běžných elektronických liveshow. Můžeme se těšit na křest jeho CD, které se tento večer uděje. A protože se má v nejlepším přestat a nejde o non stop party, zakončí Mardoša z Tata Bojs line up večera unikátním DJ setem.

Akci podporuje Red Bull Music Academy, které se James Murphy zúčastnil letos na jaře coby lektor.

Vstupenky za 290 Kč + poplatky v předprodejích Ticketportal, Ticketpro a Tickestream budou k dispozici od pondělí 8. října.

MeetFactory, 5. 12. 2012,  začátek ve 20:00 hodin

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016