PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
21.12.2012 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz, Macio, 2TAKT, Cabaret Maňana
Live:
Saly Dige (can) + An: idea (ger) + Tusk (ger) + Deceased Squirrel on the
 Phone + Station to Station DJs + DJ Vego + Black Dumpling (gothic performance)
 
 
Předvánoční Sheexy House tento pátek v Chapeau Rouge s hosty

Předvánoční díl pravidelné klubovky Sheexy House proběhne již tento pátek 21.12.2012, kde kromě rezidentního dje Tazze vystoupí také hosté DJ Macio a DJs 2TAKT.

 

Zatím co se bude polovina planety připravovat na konec světa, Chapeau se bude připravovat na pořádný předvánoční mejdan. Konec světa zde však nečekejte. Naopak přijďte ukončit svůj předvánoční pracovní shon a pobavit se na kvalitní house music. Jako hudební motivaci uvádíme níže k poslechu poslední promomix rezidenta Dj TAZZe.

  Dj TAZZ - The Game by dj Tazz prague

Rezidentní djs TAZZ&BIODAN tentokráte na párty nevystoupí oba, neboť Dj BIODAN bude tou dobou hledat inspiraci pro další díly Sheexy House na druhém konci naší planety. Kromě dj TAZZe tedy na párty zahrají i vybraní hosté. Prvním z nich bude dj Macio, mimo jiné resident párty SoundCream, který je charakteristický svými rozmanitými sety v různých polohách house přecházející od deep house až k pumpin a progressive house. Druhým hostem, nebo spíše hosty, budou djs z projektu 2TAKT, kteří se v pražských klubech dostali do povědomí nejen jako vítězové djské soutěže na Sheexy Boat v roce 2011, ale ve svém domácím kraji v okolí České Třebové patří mezi nejaktivnější house djs. Jejich sety hrají stylem back2back a vždy jsou velmi energické.

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Queer Noices, a na horním baru se bude od ranného večera o zábavu starat Cabaret Manana v rytmu latino.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od předvánočního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016