PARTYINFO

 

CITY SURFER PRESENTS MADTEO (US)

Datum konání:
01.12.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - Meet Factory
DJs:
Madteo (US), André Allin, Popper-C, Chepuchov
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup 100 Kč
 
 
Newyorský DJ Madteo přijede na další City Surfer večírek!

1. prosince si s kufry plnými abstraktní house music a disca svou pražskou premiéru střihne newyorský DJ a producent Madteo. Do Prahy přijíždí v době, kdy mu na respektovaném fnském vydavatelství Sähko vychází nové album "Noi No"...

 

MADTEO si své producentské ostruhy vysloužil singly a alby vydanými na labelech jako Workshop či Trilogy Tapes, větší pozornosti se mu pak dostalo zkraje letošního roku po vydání "Bugler Gold Pt.1 EP" na labelu Hinge Finger, patřící Joy Orbisonovi.

Madteo
Superspecifický zvuk jeho neuchopitelné produkce je definován táhlým pomalým beatem, psychedelickými plochami, probublávající basovou linkou a post-acidovou kocovinou. V kontrastu k jeho vlastní produkci pak stojí jeho DJ sety, do kterých Madteo sází starý funk, soul a abstraktní techno hned vedle klasického NYC disca nebo MC Hammera, kterého po chvilce střídá obskurní free jazz. Na první pohled totální blázinec, naživo o něco lepší Theo Parrish. Do Pražské MeetFactory přijíždí Madteo v době, kdy mu na respektovaném finském labelu Sähko vychází nové album "Noi No".

O warm-up se postarají zástupci labelu City Surfer - André Allin v raritním solo-live-actu, Popper-C ve společném back2back DJ setu, a celý večer pak uzavře DJ Chepuchov, člen v Praze působící partičky Drag & Drop.

Start 22:00, vstupné na místě 100 Kč.

Facebook event:

www.facebook.com/events/366155383472600/

Odkazy:

www.discogs.com/artist/Madteo
www.citysurfer.cz
www.meetfactory.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016