PARTYINFO

 

IMPRESS

Datum konání:
24.11.2012 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Trinity
DJs:
Michael Burian (Bohemian Recordings)
, Revis, Adam cloud, Marty Fish, Michael Calda, Cube
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Impress s Michaelem Burianem v klubu Trinity

Již tuto sobotu zavítá do brandýského Trinity oblíbený taneční event Impress, kde vystoupí špička naší taneční scény - Michael Burian.

 

Za pět let existence se event Impress na klubovém poli stal úspěšnou událostí a postupně na party people zapůsobila v tradičních místech jakými jsou Pekelnej Bar v Praze, tehdejší klub Prdel (dnes Atelier), Mecca, Touster, brněnské 7.nebe nebo Bílý Kámen na Mácháči a vždy se setkala s pozitivní odezvou díky specifické atmosféře a kvalitním line - upům a nejinak tomu bude i tentokrát.

Na premiérové noci Impressu v Trinity vystoupí zakladatel eventu Impress – Revis a jeho hosté, špička naší taneční scény – Michael Burian, rezident úspěšného mejdanu Techno Animals - Adam Cloud, rezident pražského Tousteru - Marty Fish a dále, talentovaní Michael Calda a Cube.

Kromě skvělé muziky se také můžete těšit na spoustu vychytávek, sexy dance performance a mnoho dalšího!


MICHAEL BURIAN (Bohemian Recordings)

Ve své zemi patří k nejznámějším umělcům moderní hudební scény. Michael je ovšem dobře znám i za hranicemi své země. V současné době je jedním z nejvyhledávanějších DJs střední Evropy a kromě DJjingu se od začátku věnuje i pořádáním tanečních akcí a vlastní produkci od roku 2007 úzce spjatou se svým vydavatelstvím Bohemian Recordings. Jako jedna z hlavních hvězd Michael vystoupil například na festivalech Mácháč 2006, Creamfields - Polsko, Loveparade - Berlin, Energy - Zürich a Streetparade - Zürich, Space Parade - Slovensko, Summer of Love - CZ, Time Warp - Praha atd. a nadále se těší spolupráci se světovými i domácími TOP DJs a producenty.

Další info: www.facebook.com/pages/Michael-Burian-Official/254755378301?fref=ts


REVIS (Proud-M, Impress, Pulse)

Revis je talentovaný a dnes již jeden z uznávaných český DJs.

Od roku 2002 se dokázal vypracovat v respektovaného umělce, kterého charakterizuje jeho originální zvuk a dovede s ním nakazit a roztančit dav před sebou.

Je zakladatel úspěšného tanečního eventu Impress, člen projektu Proud-M a promotér v jedné osobě spolupracující i s dalšími promotéry a DJs na jiných parties včetně Warm Upů. Za zmínku stojí nově založený event Pulse v Mecce, na kterém se podílí spolu s Adamem Cloudem a Petem Walkem. Revis má pravidelné hraní na významných parties, klubech a festivalech po celé České republice.

Další info: www.facebook.com/djrevis

ADAM CLOUD (Proud-M, Techno Animals, Pulse)

Na české taneční scéně působí od roku 2000, kdy začíná hrát po pražských barech a podílí se na pořádání menších parties. Od té doby Adam ušel pořádný kus cesty a setkal s s mnoha nemalými úspěchy jako DJ a promotér v jedné osobě. V současnosti můžeme zmínit třeba Techno Animals v populárním pražském klubu Touster. Adam se dále angažuje v DJském a produkčním projektu PROUD-M DJs, jehož součástí jsou i Pete Walk a Revis, jejichž nejaktuálnější úspěch, první díl eventu Pulse s Jayem Lumenem, odstartoval další etapu bohaté DJ kariéry.

Další info: www.facebook.com/DJAdamCloudPrague?fref=ts

MARTY FISH
Jeho hudba je především o stylu moderní house music v mnoha podobách. Jeho oblíbené accapella housem, hrátky s fadery a efekty nenechají nikoho bez odezvy! Stal se rezidentem známých večerů a nocí jako Steam, pořádaných v klubu Radost FX. Pravidelně vystupuje také na afterparties ve Studiu 54 a v pražské Mecce. Dále je ho můžete vídávat například na party Impress, v K.U. baru, klubu Pekelnej Bar, kladenském BPM a v současnosti zejména v Tousteru, kde se kromě vlastních DJ vystoupení stará i o produkci a další práci spojenou s provozem tohoto na pražské scéně významného klubu. Minulost ho pojí i s klubem Prdel, kde pořádal vlastní večer Future Sound Of Prague nebo velký mejdan 4 Seasons, kde byl headlinerem Pete Heller („Big Love“).

MICHAEL CALDA
Svou kariéru odstartoval před 6 lety po boku DJe Revise, se kterým začal vystupovat nejen v severních Čechách vyhlášeném Blue Baru (Bílý Kámen) a stal se rezidentem jeho party Impress. Michael si zahrál ve většině tradičních klubů jako Mecca, Chapeau Rouge, Pekelnej Bar, Žluté lázně, Óčko, Prdel a dalších. V současné době bude společně s Cubem a Jeffem Caldou pořádat party s názvem Terapie v Praze, kam budou zvát známé ikony taneční hudby. V posledních dvou letech se Michael věnuje především stylům tech house, techno a deep house.

CUBE
Na taneční scéně jako DJ se pohybuje od roku 2009. Za tu dobu si stihl zahrát v klubech jako Mecca, Pekelnej Bar, Žluté Lázně, Óčko nebo Blue Bar. S Michaelem Caldou často tvoří hudební duo a také spolu pořádali několik vlastních akcí ve středních Čechách. Od svých začátků si Cube prošel určitým hudebním vývojem a dnes ho nejvíce oslovují styly tech house, „novodobé“ techno a deep house.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016